Θεοδοσιάδης: «Δύσκολη κατηγορία η Γ’ Εθνική»

“Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την ίδια εργατικότητα θα φτάσουμε ως το τέλος” δήλωσε ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης μετά την νίκη με 3-1 απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα αφού ευχαρίστησε τον Καμπερίδη (προπονητή Αχιλλέα) για τα καλά του λόγια, αναφέρθηκε στο παιχνίδι, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε την ουσία που είναι οι τρεις βαθμοί για τον στόχο της ομάδας που είναι η άνοδος στην Football League.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή του Απόλλωνα Λάρισας:

«Καταρχάς να ευχαριστήσω τον Γιώργο (σ.σ. Καμπερίδης) για τα καλά του λόγια, Αντεύχομαι καλή επιτυχία και σε εκείνον και στην ομάδα του είναι προπονητής ειδικών αποστολών και σίγουρα η Νεοκαισάρεια με εμφανίσεις σαν την σημερινή μπορεί να αισιοδοξεί για την παραμονή.

Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας δύσκολος αντίπαλος και για μας τέτοια παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που κλείνονται είναι παιχνίδια υπομονής, επιμονής και καθαρού μυαλού. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, θεωρώ δίκαιη την νίκη, ήμασταν κυρίαρχοι καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης, κάναμε 23 τελικές όπως συνηθίζουμε σε πολλά παιχνίδια, όμως δεν μπορείς να προδικάσεις κανένα αποτέλεσμα. Όπως είδατε δεχτήκαμε γκολ, αλλά δεν επηρεαστήκαμε, ισοφαρίσαμε γρήγορα.

Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε τα παιδιά και στην επανάληψη κάναμε φάσεις, ήρθαν τα γκολ και πήραμε την ουσία που για μένα εδώ που έχουμε φτάσει είναι οι τρεις βαθμοί για να φτάσουμε στο τέλος στην πρωτιά. Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν από το καλοκαίρι και όσο θα πηγαίνουμε προς το τέλος τα παιχνίδια όλο και θα δυσκολεύουν. Θέλει πολύ υπομονή, όπως είπα η ουσία είναι οι τρες βαθμοί και από αύριο κοιτάμε το ματς που ακολουθεί με τον Πιερικό.

Καλή συνέχεια στην ομάδα της Νεοκαισάρειας και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας βοήθησε και ταχεία ανάρρωση στον Άκη Σουλίδη για τον τραυματισμό του και εύχομαι να τον έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας. (Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο κ. Καμπερίδης όπου ευχήθηκε και εκείνος ταχεία ανάρρωση στον παίκτη του Απόλλωνα)».

Για τα νέα αποκτήματα και την βοήθεια τους

«Σίγουρα και για αυτό το λόγο αποκτήθηκαν. Ήδη ο Πλάτωνας και ο Μουταφτσίσκι έχουν παίξει αγώνες, σήμερα έπαιξε και ο Μανθάνο ο οποίος έδειξε λίγη από την ποιότητα του και την κλάση του ως παίκτης, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και σύντομα θα είναι έτοιμος να βοηθήσει στο 100%».

Για την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου

«Να ξέρετε είναι μια δύσκολη κατηγορία η Γ’ Εθνική. Εμείς στην Αμβρακία κάναμε 20 τελικές και μείναμε στο 1-1. ‘Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είναι αρκετά ακόμα, εμείς δεν εφησυχάζουμε και κάθε Κυριακή δίνουμε τα πάντα για τους 3 βαθμούς. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, πολλά παιχνίδια, αλλά αν συνεχίσουμε με την ίδια εργατικότητα θα φτάσουμε στο τέλος».

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις