Νίκες για τα τμήματα του Αιολικού

 Με νίκες συνέχισαν το αντρικό, εφηβικό και Β’ παιδικό τμήμα του Αιολικού στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο (11-12/17). Οι άντρες κέρδισαν τον Μύτικα με 65-56, το εφηβικό το BC VOLOS 64-57 και το Β’ παιδικό τους Ν. Αθλητές με 63-43.

Αναλυτικά:

Δελτίο Τύπου Αιολικού

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Ίσως η επάνοδος του Σαμαρά μετέδωσε θετική ενέργεια σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας. Στο αντρικό τμήμα με τον Σαμαρά μαζί με τους μικρούς στο παρκέ και με καθοδηγητή τον Σπύρο Στρατίκη κατάφερε η ομάδα μας να πάρει μία πολύ σπουδαία νίκη φθάνοντας τους 19 βαθμούς καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στη βαθμολογία της Α2 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΜΥΤΙΚΑΣ 65-56!

Αιολικός (Στρατίκης): Καρσέλας 3(1), Σέρρης 8, Σαμαράς 17(1), Λογοδότης, Μπεκρής12(2), Γεωργαντζής 2, Δραγατζίκης 7, Φερχάτι 12(4), Τεντζεράκης , Βαγιόπουλος 4, Παπαδόπουλος, Σκαρίμπας Δ.

Στο Β’ παιδικό μας η Δημητριάς πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Ν.Αθλητών της Νίκης Βόλου με σκορ 63-43! Αιολικός (Οικονόμου Γεώργιος): Κουτσογιάννης 9(3), Χορμόβας 2, Αράμπογλου 9, Νασίκας 5(1), Κουβαράς 8(2), Μπαιράμης 5(1), Καραγιώργος 15(5), Μπακίρης 3(1), Σμυρλής 2, Οικονόμου 5(1), Θεοδώρου, Χριστομάνος.

Τέλος η εφηβική μας ομάδα επικράτησε του B.C.VΟLOS 64-57!

Αιολικός(Στρατίκης): Δαρτιώτης, Σέρρης 20(2), Αντωνίου, Λογοδότης 6, Ζαρνακούπης Χ., Γεωργαντζής 2, Δραγατζίκης 16(2), Φερχάτι 7, Βαγιόπουλος 7, Παπαδόπουλος, Σκαρίμπας Χ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, και στους προπονητές μας. Συγχαίρουμε επιπλέον τον αθλητή μας Λογοδότη Παναγιώτη για τις επαναλαμβανόμενες κλήσεις του στην Εθνική παμπαίδων του κλιμακίου Βορείου Ελλάδος. Την Κυριακή το Α’ παιδικό μετέβη στη Λάρισα για φιλικό με τον Αμπελώνα. Τα παιδιά τα συνόδευσε ο προπονητής μας Σαμαράς Αντώνης. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Α.Σ.Αμπελώνα που αποδέχθηκαν την πρόταση μας να μας φιλοξενήσουν καθόσον το Α’ παιδικό έχει πολύ καιρό να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. με αποτέλεσμα να υστερεί σε επίσημες αγωνιστικές παραστάσεις.

Από τη Διοικούσα επιτροπή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις