Ανέλαβε τη Βέροια ο Ντόστανιτς

Προπονητής της Βέροιας θα πρέπει να θεωρείται ο Ράτκο Ντόστανιτς, καθώς απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Σέρβος τεχνικός υπέγραψε την Τρίτη (14/02) συμβόλαιο συνεργασίας με τη “Βασίλισσα του Βορρά” και θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του. Στενός συνεργάτης του 58χρονου προπονητή θα είναι ο Τεό Σκύφτας.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που Ντόστανιτς θα αποτελέσει προπονητή της Βέροιας, στην οποία είχε δουλέψει το 2007-2008 (7 αγώνες, 1-1-5), αλλά και το 2013-2014 (23 ματς, 8-7-8). Η Βέροια το Σάββατο (11/2) ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της από τον Πανιώνιο και ύστερα από 20 παιχνίδια είναι στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς.

Η μακεδονική ομάδα μετά την αποχώρηση του Θωμά Γράφα επέλεξε να συνεχίσει με τον Τόλη Τερζή στην τεχνική ηγεσία, αλλά μετά τις τρεις ήττες από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο πάρθηκε η απόφαση να προσληφθεί νέος προπονητής, με την ελπίδα να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

Θυμίζουμε πως ο Ντόστανιτς ήταν άνεργος απ’ τις 12 Ιανουαρίου, όταν κι απολύθηκε απ’ τον Λεβαδειακό, “πληρώνοντας το μάρμαρο” για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις