Μπλεξίματα για Σισέ: Βρέθηκε στο κινητό του το ροζ βίντεο!

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η “LE FIGARO”, είναι πλέον πολύ πιθανό να απαγγελθούν κατηγορίες στον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, καθώς στο κινητό του βρέθηκε υλικό από το επίμαχο ροζ βίντεο, με το οποίο φέρεται να εκβίαζε τον Βαλμπουενά.

Η εισαγγελική έρευνα αναφέρει ότι ενδέχεται να του απαγγείλει κατηγορίες για συνεργία στην υπόθεση εκβιασμού, καθώς μέχρι σήμερα είχε κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα.
Αυτό που πιθανότατα θα “μετατρέψει” τον Τζιμπρίλ Σισέ από μάρτυρα σε κατηγορούμενο, είναι ότι κατόπιν παρακολούθησης του κινητού του, βρέθηκε σε αυτό μέρος του επίμαχου βίντεο.
Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος φέρεται να έχει εκβιάσει τον Βαλμπουενά για τη διανομή του ροζ βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ίδιος με τη σύζυγό του, ζητώντας του 150.000 ευρώ.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε συλληφθεί από την γαλλική αστυνομία τον Οκτώβριο του 2015 ως μάρτυρας στην υπόθεση εκβιασμού του συμπαίκτη του στη Μαρσέιγ, Ματιέ Βαλμπουενά.
Παράλληλα, οι Εισαγγελικές Αρχές απέρριψαν τον περασμένο Δεκέμβριο την προσφυγή του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ζητούσε η έρευνα να μπει στο αρχείο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις