Σήμερα (15/02, 15:00) το εξ αναβολής θεσσαλικό ντέρμπι

Στην επιστροφή τους στις νίκες έπειτα από δύο σερί ήττες, στοχεύουν στον εξ αναβολής εντός έδρας αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Football League με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας τα Τρίκαλα (15/02, 15:00), ενώ από την πλευρά της η Αναγέννηση Καρδίτσας θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί που έχει χτίσει στους τρεις τελευταίους αγώνες.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη η οποία ολοκλήρωσε την μίνι προετοιμασία της για τον εν λόγω αγώνα με προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων, θα αγωνιστεί κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» χωρίς τους Νταμαού και Μπαλμπόα των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί ακόμα.

Παράλληλα εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμειναν ακόμα οι Λαμπάκης, Καμπλιώνης και Παπαδόπουλος, ενώ στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μπαϊκαρά ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε με συνέπεια να μείνει εκτός για τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή στην αποστολή του ΑΟΤ, η οποία έγινε γνωστή μετά το τέλος του προγράμματος συμπεριλήφθηκαν οι: Αθανασόπουλος, Αποστολίδης, Βέρτζος, Πίντο Λεάντρο, Σαρακατσάνος, Γκόλιας, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Ριζογιάννης, Αρναρέλλης, Ρομπέρ, Στεφάνοβις, Μαχαμάτ, Έλιο Πίντο, Σανδραβέλης, Κουσκουνάς, Μαρουκάκης, Τζάκσον και Γιαννιτσάνης.

Από την πλευρά της η Αναγέννηση Καρδίτσας θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα, να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να κάνει ένα ακόμα βήμα παραμονής.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Γιάννης Μάγγος πήρε στην αποστολή τους: Κουτσόπουλος, Πρίφτης, Γεωργατζάς, Τζάνης, Κισκαμπάνης, Τσόπελας, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Ζδράβος, Ντεμπελέ, Βουκομάνοβιτς, Μπιτέλης, Υφαντής, Σμίλτος, Μπλέντι, Ντάνκουα, Τζέκος, Κρητικός, Ντιατά, Τσιλούλης, Χαλκιαδάκης, Ξέρρας, Μυργιώτης, Τζέλλος. Η 18άδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν τη σέντρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις