Champions League: Το… δεύτερο πιάτο σε Μόναχο και Μαδρίτη

Δεύτερη βραδιά της φάσης των 16 του Champions League. Μπάγερν και Άρσεναλ κοντράρονται στο Μόναχο, τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Νάπολι.

Η φάση των 16 του Champions League ξεκίνησε χθες με την Παρί Σεν Ζερμέν να διαλύει την Μπαρτσελόνα και την Μπενφίκα να παίρνει ελαφρύ προβάδισμα έναντι της Ντόρτμουντ με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκει δίχτυα.

Το… δεύτερο πιάτο έρχεται σήμερα με πολύ όμορφα ματς σε Μόναχο και Μαδρίτη στις 21:45. Στη Βαυαρία η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Άρσεναλ, ένα ζευγάρι που το έχουμε δει αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια με τη γερμανική ομάδα να έχει το πάνω χέρι.

Για την Μπάγερν την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τσάμπι Αλόνσο, ενώ δεδομένα νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι Μπόατενγκ και Ριμπερί. Αντίθετα στην Άρσεναλ, ο Βενγκέρ, που βρίσκεται ξανά υπό αμφισβήτηση, θα ξεκινήσει όπως συνηθίζει τους ευρωπαϊκούς αγώνες με τον Οσπίνα έναντι του Τσεχ κάτω από τα δοκάρια, ενώ Ράμσεϊ και Καθόρλα παραμένουν εκτός.

Πιθανές συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα, Αλόνσο, Τιάγκο, Βιδάλ, Κόστα, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι.

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ, Ελνενί, Κοκλέν, Τσάμπερλεϊν, Οζίλ, Σάντσες, Γουέλμπεκ.

Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι έρχονται για πρώτη φορά τετ-α-τετ στο πλαίσιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν να θέλουν να πάρουν «καθαρό» σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Ιταλία.

Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, πέρα από τον μακροχρόνια απόντα Γκάρεθ Μπέιλ. Πλήρης ταξίδεψε η Νάπολι στην Ιταλία, με τον τεχνικό Μαουρίτσιο Σάρι να μην είναι διατεθειμένος να παρεκκλίνει από το συνηθισμένο στυλ των Ναπολιτάνων.

Πιθανές συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Βάθκεθ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Νάπολι: Ρέινα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι, Ντιαβαρά, Χάμσικ, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις