Δυσοίωνο το μέλλον του Λουίς Ενρίκε

Η βαριά και κάθε άλλο παρά αναμενόμενη αποτυχία της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (14/2) στο Παρίσι, όπου ηττήθηκε με 4-0 από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει πολλές παραμέτρους για την ομάδα της Καταλονίας. Όπως αποκαλύπτει το ραδιόφωνο “COPE”, μία εξ αυτών αφορά τον προπονητή των “μπλαουγκράνα”, Λουίς Ενρίκε.

Ο Αστουριανός τεχνικός θεωρείται από τον ισπανικό Τύπο εκ των βασικών υπεύθυνων για το κάζο και τον -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν, με συνέπεια το μέλλον του στους πρωταθλητές Ισπανίας να είναι μετέωρο.
Μάλιστα, το ρεπορτάζ μιλά για κλονισμό της πίστης των περισσότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας προς το πρόσωπο του 46χρονου, που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες και εντάθηκε μετά την πρόσφατη ήττα στο “Parc des Princes”.
Πλέον αποτελεί δεδομένο ότι ο Λουίς Ενρίκε βιώνει τις πιο δύσκολες ημέρες του στο “Camp Nou” και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League ίσως του κοστίσει άμεσα τη θέση του.
Πάντως, ούτως ή άλλως, ο ίδιος δεν φέρεται καθόλου σίγουρος ότι επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Καταλανούς. Στο συγκεκριμένο ρόλο βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2014, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα Champions League και δύο Copa del Rey.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις