Κανονικά ο Βασίλιεβιτς – Αμφίβολος ο Σκοπελίτης

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή είναι όλοι στο κυανόλευκο στρατόπεδο, μία φιλοσοφία που έχει καταφέρει να περάσει στους παίκτες του ο Στέφανος Ξηροφώτος. Ο Βολιώτης τεχνικός θέλει άπαντες στην ομάδα να ασχολούνται μόνο με το προσεχές παιχνίδι, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος και σε καμία περίπτωση να μην «βλέπουν» το επόμενο, καθώς τα περιθώρια απώλειας βαθμών είναι ελάχιστα.

Μπορεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή να φαντάζει εύκολο για τις δυνατότητες της Νίκης, μπορεί η εικόνα του πρώτου αγώνα στην Κέρκυρα να δίνει ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης τη βολιώτικη ομάδα, όμως οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πως η απόσταση που τους χωρίζει από την κορυφή του ομίλου είναι θέμα βαθμολογικών απωλειών με ομάδες υποδεέστερες και με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα (Ρήγας, Μαύροι Αετοί, Ιστιαία). Το πάθημα έχει γίνει μάθημα και το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου είναι αποφασισμένο να μην κάνει άλλα δώρα στις ανταγωνίστριες ομάδες.

Στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Πετριτή ο κυανόλευκος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του και τον Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς, του οποίου το γραφειοκρατικό πρόβλημα ξεπεράστηκε. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Φίλιππου Σκοπελίτη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα το τελευταίο χρονικό διάστημα και ακολουθεί συντηρητικούς ρυθμούς προπόνησης. Ένα «σφίξιμο» κρατά σε χαλαρούς ρυθμούς και τον Βουρδάκη. Προβλήματα απουσιών λόγω καρτών δεν υπάρχουν οπότε, εκτός απροόπτου, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του προπονητή τους.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών την Κυριακή στις 15:00 στο «Π. Μαγουλάς» καθώς η Νίκη κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες και να ανατρέψει το σοκ της βαριάς ήττας στη Φιλιππούπολη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις