Αχ. Μπέος: “Φέρτε χειροπέδες στον Σπανό”

Αναυδος έμεινε ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, κατά την κατάθεσή του ως μάρτυρας στη δίκη του Koriopolis, που αφορά χειραγώγηση αγώνων την περίοδο 2008-11, όταν άρχισε να του θέτει ερωτήσεις ο εκ των βασικών κατηγορουμένων, Αχιλλέας Μπέος.

Ο Αχιλλέας Μπέος επικεντρώθηκε στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος (1-1, 02/02/2009), για τον οποίο είχε έρθει έκθεση από την UEFA.
Με το πληθωρικό του στιλ, ο τότε ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου θέλησε να τονίσει κάποιες κατά τη γνώμη του αδυναμίες της δίκης και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον μάρτυρα:
“Λένε ότι στήσαμε αυτό το παιχνίδι. Πως γίνεται αφού το στήσαμε εγώ να είμαι κατηγορούμενος και εσύ μάρτυρας; Εξήγησέ μου”.
Ο Σπανός δεν μπορούσε να εξηγήσει, με τον Μπέο να συνεχίζει: “Φέρτε χειροπέδες στον κύριο. Ελα εσύ να κάτσεις εδώ”.
Κάπου εκεί η πρόεδρος του ζήτησε να κάνει άλλη ερώτηση, με τον Μπέο απευθυνόμενος στην έδρα να λέει: “Κάποιοι γελάνε εδώ, αλά εγώ όταν πηγαίνω στο σπίτι μου παίρνω χαπάκια”.
Ο Σπανός αρνήθηκε ότι έχει στήσει τον επίμαχο αγώνα, ενώ απάντησε θετικά στην ερώτηση για το αν οι ποδοσφαριστές μπορούν να στήσουν μόνοι τους ένα παιχνίδι.
Η δίκη θα συνεχιστεί την 01/03, όταν και αναμένεται να καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις