Μια… γροθιά οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν προσηλωμένοι στο στόχο

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Πέμπτη (16/2) η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι της Κυριακής (19/2, 15.00) εκτός έδρας με την Αμβρακία Κωστακιών, με τον Τίμο Καβακά να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, πλην τον τραυματία Λόρι Κέρι.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και υποβάλλεται σε θεραπεία. Αν όλα πάνε καλά, ο Κέρι θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα. Το ευχάριστο είναι, πως επιστρέφει ο Κώστας Φλίγκος, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας, αποτελεί βαρόμετρο για τους «ερυθρόλευκους» στη γραμμή κρούσης και ο παίκτης που βλέπει με ευκολία δίχτυα.
Κάποιες μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο αισθάνεται ο Ερβέν Μουκάμ, ωστόσο, ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο κυριακάτικο παιχνίδι.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» μίλησε στους παίκτες, τους τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθειά του και την εμφάνιση στο παιχνίδι με την Πύδνα, καθώς η ομάδα είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει και τις σπατάλησε. Ο Τίμος Καβακάς και το υπόλοιπο προπονητή τιμ, προβληματίζονται έντονα από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργεί και αυτό του έχει στοιχίσει στα δύο τελευταία παιχνίδια.
Παρά τα άτυχα αποτελέσματα, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι μια «γροθιά» και συνεχίζουν την προσπάθεια τους, με μεγαλύτερο πάθος και με την πίστη ότι στο τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει την άνοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις