ΣΦΟΒ: “Συσπειρωνόμαστε ακόμη περισσότερο…”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ στην οποία τονίζεται, πως δεν θα πρέπει να υπάρχει απογοήτευση, μετά τη ήττα από την Πύδνα και όλοι μαζί, συσπειρωμένοι, διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, αλλά και ο κόσμος της ομάδας, να παλέψουν για τον μεγάλο στόχο της ανόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,
Παρά το απρόσμενο αποτέλεσμα της Κυριακής, ο κόσμος του Ολυμπιακού, η διοίκηση και οι παίκτες παραμένουμε μια γροθιά, προσηλωμένοι και αισιόδοξοι για τον μεγάλο στόχο της ανόδου.
Στηρίζουμε παίκτες, Διοίκηση και προπονητές.
Αφήνουμε μνημόσυνα, γκρίνιες, κριτικές, πεισμώνουμε και συσπειρωνόμαστε ακόμη περισσότερο. Δεν θα μας ανταγωνισθεί καμιά άλλη ομάδα. Όλοι κάνουμε την αυτοκριτική μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες.
Μόνο για τον κόσμο δεν χρειάζεται αυτοκριτική και ευθύνες. Ο κόσμος την Κυριακή στο παιχνίδι με την Πύδνα, ήταν περισσότερος συγκριτικά από τα μισά παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και από όλα τα παιχνίδια της Football League. Οι οπαδοί δίνουν το «παρών» κάθε Κυριακή και στηρίζουν την ομάδα.
Και στην Άρτα και Κέρκυρα πάλι ο κόσμος συνεπής και αισιόδοξος θα δώσει το «παρών» και σ’ αυτά τα δύο κρίσιμα παιχνίδια.
Φέτος η άνοδος είναι μονόδρομος. Κανείς δεν θα μείνει αμέτοχος στον μικρό μαραθώνιο των 12 αγωνιστικών».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις