Τσιώλης: «Πρωταγωνιστής και ο κόσμος»

Την στήριξη των φίλων της ΑΕΛ ζήτησε ο Σάκης Τσιώλης μετά την σημερινή προπόνηση της ομάδας, ενόψει του επερχόμενου αγώνα με τον Λεβαδειακό. «Σίγουρα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, κάθε Κυριακή, η ΑΕΛ δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι. Αυτό το ματς όμως είναι στην έδρας μας κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι τρεις βαθμούς κάτω από εμάς και σίγουρα θέλουμε τη νίκη για να έχουμε και μία ασφάλεια.

Σε αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να είναι πρωταγωνιστές μόνος οι παίκτες, αλλά και ο κόσμος που πρέπει να έρθει για να βοηθήσει την ομάδα και να γίνει ο καλύτερος παίκτης μας. Μαζί του θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα και το υπόλοιπο πρωτάθλημα στη συνέχεια», είπε σχετικά, ενώ αναφέρθηκε και στον παράγοντα πίεση. «Ας βάλουμε όμως υπόψιν μας τη πολύ μεγάλη πίεση και το άγχος που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό είπα πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί μετά θα μπορούμε να διαχειριστούμε πιο εύκολα κάποιες καταστάσεις. Θέλω να τονίσω όμως αν και δεν είναι εντυπωσιακή η απόδοσή μας, αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε όλα τα άλλα ματς η ΑΕΛ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πάλευε για το καλύτερο».
Ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλησε να αναφερθεί στους πόσους βαθμούς θα είναι εξασφαλισμένοι οι «βυσσινί». «Ρεαλιστικά πρέπει να δούμε πως έχουμε ακόμα δέκα παιχνίδια. Έχουμε κάνει κάποιους υπολογισμούς, αλλά στην πράξη μπορεί να πέσουμε έξω. Όσο η ΑΕΛ κρατάει τη τύχη στα χέρια της, θα πρέπει να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τα πέντε παιχνίδια στην έδρα μας κυρίως και ότι μπορέσουμε να πάρουμε στα εκτός. Τότε θα είμαστε σίγουροι. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές», σχολίασε ενώ για τους Βοιωτούς είπε ότι «ο Λεβαδειακός έχει καλούς επιθετικούς παίκτες και κινούνται γρήγορα. Σίγουρα και για τον αντίπαλο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά αυτό είπα στα παιδιά είναι να φανταστούν πως θα ήταν να πηγαίναμε εμείς εκεί και να είμαστε τρεις βαθμούς κάτω από τον Λεβαδειακό για να δουν τη δυσκολία του αγώνα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε πάντως τη δική μας απόδοση για να βγούμε νικητές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις