Βαριά ήττα 3-0 για ΠΑΟΚ από τη Σάλκε στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στην Τούμπα από τη Σάλκε και ουσιαστικά ο επαναληπτικός αγώνας στο Γκελζενκίρχεν αποκτά τυπική διαδικασία αφού η πρόκριση είναι στα χέρια των «Βασιλικών Μπλε».

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά με τον Μάτος να σημαδεύει το δοκάρι στο 5′, ωστόσο στη συνέχεια οπισθοχώρησε, παραχώρησε την κατοχή στη Σάλκε και παρότι φαινόταν πως δεν κινδυνεύει, δέχθηκε το 0-1 στο 27′ όταν από εκτέλεση φάουλ, όταν ο Νάλντο πήρε την κεφαλιά, ο Γλύκος απέκρουσε, αλλά ο Μπουργκστάλερ μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ σε κενή εστία.
Ο αγώνας παρά το γκολ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, η Σάλκε είχε τον απόλυτο έλεγχο, ενώ ο ΠΑΟΚ έδειχνε ανήμπορος να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και να απειλήσει. Στο 82′ μάλιστα, ύστερα από σέντρα του Χέβεντες από δεξιά, ο Μάιερ με κεφαλιά έγραψε το 0-2 ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι. Το κερασάκι για τους Γερμανούς μπήκε στο 90′ με τον Χούντελαρ να εκμεταλλεύεται λάθος διώξιμο του Γλύκου, σε έξοδο με γροθιές μετά από φάουλ.
Σημειώνεται ότι η Τούμπα απόψε ήταν κατάμεστη και στο τέλος ο κόσμος του «Δικεφάλου» παρά την εμφανή απογοήτευση χειροκρότησε τους παίκτες του Βλάνταν Ιβιτς.
ΠΑΟΚ (Bλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (75′ Ενρίκε), Μυστακίδης (55′ Κάμπος), Αθανασιάδης (85′ Ουάρντα).
Σάλκε (Μάρκους Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Νάσταζιτς, Χέβεντες, Νάλντο, Κολάζινατς, Σεπφ, Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Μάιερ, Καλιγκούρι (78′ Κονοπλιάνκα), Μπουργκσντάλερ (84′ Χούντελααρ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις