Κάλεσμα στον κόσμο της Αμβρακίας Κωστακιών ενόψει Ολυμπιακού Β.

Η διοίκηση του ΑΟ Αμβρακία Κωστακιών εξέδωσε ανακοίνωση και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της Άρτας να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο την Κυριακή και να στηρίξει την ομάδα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (19.02.2017, 15:00) στην Άρτα με την Αμβρακία Κωστακιών να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα ματς με αρκετό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η διοίκηση της Αμβρακίας Κωστακιών εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση με την οποία απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του συλλόγου να βρεθεί μαζικά στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας και να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια της για νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στους φιλάθλους της Άρτας εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Σε αυτό το δύσκολο και κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια, η συμπαράσταση των φιλάθλων μας μπορεί και θα είναι καταλυτική.
Σας περιμένουμε στο γήπεδο για να δώσετε για μια ακόμη φορά δύναμη στους παίκτες!. Να στηρίξετε με πάθος και να προστατεύσετε την ομάδα εξασφαλίζοντας μια ομαλή ποδοσφαιρική αναμέτρηση που θα έχει ένα μοναδικό προορισμό: Την κατάκτηση της νίκης!
Την Κυριακή αυτή ας την αφιερώσουμε στην Αμβρακία μας!. Το αξίζει!».
Πηγή: sportime24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις