Παντζιαράς: «Επιβάλλεται να επανέρθουμε στις νίκες»

Την ανάγκη να επιστρέψει ο Τηλυκράτης στις νίκες τόνισε στην καθιερωμένη Media Day, ο προπονητής της ομάδας από τη Λευκάδα, Ανδρέας Παντζιαράς. Ο κ. Παντζιαράς αναφέρθηκε τόσο στο προηγούμενο ματς με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 4-1, όσο και στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ενώ τόνισε ότι ο κόσμος στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν αυτός που θα ήθελαν να βλέπουν σε κάθε παιχνίδι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Παντζιαρά και το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου:

«Ερχόμαστε από μια βαριά ήττα, σε ένα παιχνίδι που δεν κύλησε όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Ένα παιχνίδι που στράβωσε πάρα πολύ νωρίς, στο 46′ με δικιά μας ευθύνη βέβαια, ένα πολύ κακό μαρκάρισμα σε ένα κόρνερ και μετά δυστυχώς μια πολύ κακή απόφαση του διαιτητή για ένα πέναλτι το οποίο δεν υπήρχε και μια άδικη αποβολή κατ’ επέκταση μας άφησε στην ουσία εκτός παιχνιδιού με ένα 2-0 στο 50′ και με παίκτη λιγότερο.

Τα παιδιά όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Μπήκαμε νομίζω ξανά στο παιχνίδι με το γκολ του Παπαδόπουλου, αλλά δυστυχώς στο επόμενο λεπτό πάλι χάσαμε την συγκέντρωσή μας, λόγω ατυχίας, λόγο απειρίας και δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που πραγματικά υπολογίζαμε πάρα πολύ, για να μπορέσουμε να επανέλθουμε και στις νίκες, αλλά και στις εκτός έδρας νίκες.

Είναι παρελθόν αυτός ο αγώνας, κοιτάμε μπροστά στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Άρτας, την Α.Ε. Καραϊσκάκη. Μια ομάδα που τα τελευταία τρία χρόνια με το φετινό πραγματικά κάνει πρωταθλητισμό. Είχε στόχο την άνοδο, ασχέτως αν έχει μείνει κάποιους βαθμούς πίσω. Αυτό δεν επηρεάζει τον χαρακτήρα και την ταυτότητα μιας ομάδος. Για μας είναι ένα παιχνίδι που επιβάλλεται να επανέλθουμε στις νίκες. Είμαστε αρκετό καιρό χωρίς τρεις βαθμούς και ελπίζω όλα να πάνε καλά, να μην έχουμε τραυματισμούς μέχρι την Κυριακή, για να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά και στον κόσμο, ο οποίος στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου θα έλεγα ότι ήταν αυτός που θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις