Με τον “αέρα” του φαβορί η Νίκη κόντρα στον Ίωνα

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την άνετη επικράτηση επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με 83-58, η Νίκη θέλει σήμερα στις 18.00 να ξεπεράσει με επιτυχία και το εμπόδιο του Ίωνα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος» και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το voloslive.gr.

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και να διατηρηθούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Α1 ΕΣΚΑΘ (ισοβαθμούν με τον Γ.Σ. Βόλου).
Η Νίκη έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό μια θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ωστόσο, θα πρέπει να μην έχει από εδώ και πέρα βαθμολογικές απώλειες.
Το συγκρότημα του Λάμπρου Πρέκα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το θετικό για τον Βολιώτη προπονητή είναι πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και θα παρατάξει τους: Κοντογιάννη, Δελιόπουλο, Παπούλια, Γιωτόπουλο, Τσαβέ, Βλήτσιο, Μαυροφώτη, Τσώλη, Μαυροφώτη, Διγενή, Τοκατλίδης, Μπόγδανο και Τζίνη.
Ο Ίωνας προέρχεται από ήττα στο παιχνίδι με την Ανάληψη με 62-57 και θα επιδιώξει να κοντράρει τη μεγάλη του αντίπαλο. Μπορεί να είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο, θα προσπαθήσει με πάθος για το καλύτερο, έχοντας και πάλι απουσίες. Θα λείψουν οι Απόστολος Βασδέκης (στρατευμένος), Θρασύβουλος Φαρμάκης, Δημήτρης Ζέρζης και Λάμπρος Παλιόπουλος, που προέρχονται από τραυματισμό.
Διαθέσιμοι για τον Άγη Τζούμα είναι οι Τζικόπουλος, Κ. Φωτιάδης, Τσαρούχας, Φ. Φωτιάδης, Κέτουλας, Ροδολάκης, Κυρτσόγλου, Ευθυμίου, Βασιλείου, Μ. Γεωργόπουλος, Σ. Φαρμάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις