Εύκολο έργο για Γ.Σ. Βόλου με Ν.Α. Νίκης

Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους αναμετρώνται σήμερα στις 19.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Οι Ν.Α. Νίκης, που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία, υποδέχονται τον Γ.Σ. Βόλου, ο οποίος δίνει την μάχη για την συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου.

Οι γηπεδούχοι στο τελευταίο παιχνίδι έχασαν στο ντέρμπι των ουραγών από το Δίλοφο εκτός έδρας με 67-47 και βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας, μαζί με τον Αλμυρό. Το έργο τους είναι τρομερά δύσκολο, απέναντι σε μια πολύ δυνατή και καλύτερη ποιοτικά ομάδα.
Στη διάθεση των Τύμπα-Μανωλόπουλου βρίσκονται οι: Σαπούνης, Νικολόπουλος, Ρουσιώτης, Τινάνας, Αγραφιώτης, Σούλης, Ανδρεόγλου, Παναγιώτου, Χρηστομάνος, Πανιόπουλος, Παπαδόπουλος, Λουκίδης, Καλιντζέος, Λωρίτης, Ράπτης και Καζεπίδης.
Ο Γ.Σ. Βόλου πήρε τη νίκη στο περασμένο παιχνίδι με την ΑΕΒ Διμηνίου (80-63) και θέλει σήμερα να πετύχει μία ακόμη νίκη που θα τον διατηρήσει στο πρώτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα. Είναι το φαβορί και θέλει να το αποδείξει και μέσα στο παρκέ. Υπό τις οδηγίες του προπονητικού τιμ, Κοσμάτου-Ντάκη, θα βρίσκονται οι: Κωστούλας, Τσαπραΐλης, Ζήσης, Σουλιώτης, Κοντογιάννης, Σιδέρης, Χρηστομάνος, Κουρουπάκης, Ζαρογιάννης, Ντάκης, Τσίρος, Ηλιόπουλος και Καλογερόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις