Μονόδρομος η νίκη με Γ.Σ. Αλμυρού για Ολυμπιακό Βόλου

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου στο σημερινό παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, το οποίο θα διεξαχθεί στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη βαριά ήττα από τη Νίκη οφείλουν να ανασυνταχθούν, να σηκώσουν «κεφάλι» και να πάρουν το ματς, ελπίζοντας πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη γι’ αυτούς.

Βρίσκονται στην 3η θέση της κατάταξης και από εδώ και πέρα η ομάδα θέλει μόνο νίκες, για να μπορέσει να παίξει στα πλέι οφ.
Απών θα είναι ο στρατευμένος Σωτήρης Αχριάνης. Ο Φώνης Μαυρομιχάλης θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Αναστασόπουλο, Βλασταρίδη, Θέο, Καραθάνο, Καφάση, Μπαμπάνη, Παρασκευά, Σκαμάγκα, Λουλούδη, Αλεξίου, Καραγεώργο, Γεωργίου.
Ο Γ.Σ. Αλμυρού στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής «λύγισε» από ανώτερο αντίπαλο, καθώς έχασε με 62-76 από τον Γ.Σ. Νίκαιας εντός έδρας, παραμένοντας στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα. Αντιμετωπίζει σήμερα ένα πιο έμπειρο και δυνατότερο αντίπαλο, με στόχο να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερο μπάσκετ.
Ο Γιάννης Στεργιόπουλος, θα βασιστεί στους Κοντοστάθη, Καραγιώργο, Θ. Μαμούρα, Καραπτσιά, Συνάζο, Θέο, Ποζιόπουλο, Π. Μαμούρα, Παραλίκη, Χατζόπουλο, Γώγουλα, Βαλαμούτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις