Π. Ζώνας: Όρκο τιμής για νίκες στους 12 τελικούς

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή 19/2 στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Άρτας την Αμβρακία Κωστακιών με ένα και μοναδικό στόχο, τη νίκη, προκειμένου να αρχίσει την αντεπίθεση για την κατάκτηση της κορυφής.

Ο Παναγιώτης Ζώνας, ο οποίος είναι από τους στυλοβάτες του Ολυμπιακού στην άμυνα, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Αμβρακία, αλλά και στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τονίζοντας πως όλοι στο ποδοσφαιρικό είναι ενωμένοι σαν μια γροθιά και ετοιμάζονται να δώσουν τη μεγάλη μάχη για να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό στη Football League:
«Αντιμετωπίζουμε την Κυριακή μια καλή ομάδα, παρότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, η οποία πριν από δύο αγωνιστικές έκοψε δύο βαθμούς από τον Απόλλωνα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και δεν μας έχουν επηρεάσει, αγωνιστικά και ψυχολογικά, τα δύο άσχημα αποτελέσματα στα παιχνίδια με Τηλυκράτη και Πύδνα. Πάμε να νικήσουμε, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς, είμαστε μέσα στον στόχο, τον οποίο πλέον κυνηγούμε με ακόμη μεγαλύτερο πάθος και δύναμη. Δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε πάνω στο πλάνο που έχει χαράξει η ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Δύο κακές στιγμές στα δύο τελευταία ματς μας στέρησαν πολύτιμους βαθμούς, όμως δεν υπάρχει καμία απογοήτευση στην ομάδα και συνεχίζουμε με μεγαλύτερο πάθος την προσπάθειά μας.
Έχουμε πεισμώσει όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα και επειδή θέλουμε να λέμε ότι αγωνιζόμαστε σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές θα πρέπει να δείχνουμε το μέταλλο που έχει αυτός ο σύλλογος.
Ανυπομονούμε να μπούμε την Κυριακή στο γήπεδο και να παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε. Η ομάδα δείχνει σαφώς καλύτερη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια, άσχετα αν στάθηκε άτυχη σε δύο ματς. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί πολλές τελικές και όλοι είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και για την άνοδο του Ολυμπιακού στη Football League.
Το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ομάδα έχει συσπειρωθεί και έχουμε δώσει όρκο μεταξύ μας, να κάνουμε τα πάντα στους 12 τελικούς που απομένουν, προκειμένου να πάρουμε στο τέλος αυτό που δικαιούμαστε. Ελπίζω, πως μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα βγάλουμε τον εγωισμό μας, ως ομάδα.
Με τους πέντε βαθμούς που χάσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, δώσαμε τη δυνατότητα σε αρκετές ομάδες να αναθαρρήσουν κι αυτό, τελικά, ίσως αποδειχθεί καλό για μας, καθώς δεν θα υπάρχουν βαθμολογικά αδιάφορες ομάδες, στα παιχνίδια που ακολουθούν.
Ο κόσμος από την πλευρά του δεν θα πρέπει να απογοητεύεται. Θέλουμε να στηρίξει την ομάδα στους 12 τελικούς που έχουμε μπροστά μας και στο τέλος, πιστεύω, πως όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την επιστροφή του Ολυμπιακού στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις