Τρία γκολ… δυο κόκκινες… ένας νικητής, στην Αλ. Μεριά

Σε μια αναμέτρηση υποτονική στο πρώτο μέρος κι εκρηκτική στο δεύτερο, όπου σημειώθηκαν τρία γκολ και δυο αποβολές (στους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν καθένα από τα δυο τελευταία γκολ), ο Πανιώνιος πήρε σπουδαίο «διπλό» στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, επικρατώντας του γηπεδούχου Ιάσονα με 2-1…

Με πολλές αλλαγές και λύσεις ανάγκης η ομάδα του Ν. Σκουφογιάννη λόγω απουσιών, προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να είναι δημιουργική η ομάδα του Π. Βαρβέκη.
Το 0-1 έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 62′ με κεφαλιά του Μαρούγκα, που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου, σε εκτέλεση φάουλ του Καλατζή.
Το 0-2 έγινε στο 72′ μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Χαρίση από δεξιά και παράλληλη σέντρα στη μικρή περιοχή, όπου ο επερχόμενος Πέτσης με πλασέ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αμέσως μετά ο Χατζηβασιλείου που βρισκόταν στον πάγκο, καθώς νωρίτερα είχε παραχωρήσει τη θέση του στον σκόρερ Πέτση, αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, για εξύβριση κατά τους πανηγυρισμούς
Στο 91′ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Αντώνη Θεοδωρόπουλου. Ο σκόρερ αμέσως μετά είδε την κόκκινη κάρτα, όταν στον πανηγυρισμό του τέρματος που πέτυχε χρησιμοποίησε αποκριάτικη μάσκα, στο πνεύμα των ημερών!
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, έξω από τα αποδυτήρια υπήρξε ολιγόλεπτη ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων, ωστόσο τα πνεύματα ηρέμισαν χωρίς να συμβεί κάτι περισσότερο κι όλα ολοκληρώθηκαν ομαλά.
ΙΑΣΩΝ ΑΛ. Μ.: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Θεοδωρόπουλος, Ρακής, Κοτσαλής Τσίγκας, Μπόγιαν (67′ Παπαχρήστος), Ζάχος, Σιόβας (49′ Ανδρέου), Λιάρος, Ζατσάι (58′ Καλογριάς)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Βασιλάκος, Νικούδης, Στεργίου, Καλατζής, Παπαπορφυρίου, Φώτους, Αυγερινός, Χατζηβασιλείου (52′ Πέτσης), Μαρούγκας, Λυρίτσης (89′ Κωνσταντέλος), (90΄Κυρίτσης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις