Με Ευαγγελό πρωταγωνιστή η Δάφνη 6-1 τον Κένταυρο Ν.Π.

Μετά την ισοπαλία με τη Μακρινίτσα, η Δάφνη επέστρεψε στις επιτυχίες, νικώντας με το ευρύ 6-1 τον εκ των ουραγών Κενταύρου Ν.Π. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Προκόπης Ευαγγελός, ο οποίος όταν αγωνίζεται με τον Κένταυρο… σεληνιάζεται. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της Δάφνης πέτυχε τα τέσσερα από τα έξι τέρματα της ομάδας του, ενώ αξίζει να αναφέρουμε

πως είχε πετύχει και τα πέντε γκολ της Δάφνης στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Κένταυρο (0-5).
Ο Ευαγγελός σημείωσε δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Μόλις στο 3′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 10′ ο Φιλοσόγλου έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Στο 30′ έγινε το 3-0 με σκόρερ τον Ευαγγελό, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Φιλοσόγλου ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Ακολούθησαν δύο ακόμη τέρματα από τον Ευαγγελό στο δεύτερο μέρος, στο 55′ και στο 80′ με χτύπημα πέναλτι, για να ακολουθήσει χαμένο πέναλτι από τον Σαρακατσάνο, ο οποίος πάντως πέτυχε το γκολ της τιμής στο 87′.

Να σημειώσουμε ότι στην περίπτωση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Κενταύρου, υπήρξε περίπου 5λεπτη διακοπή και διαβουλεύσεις, σχετικά με το αν θα έπρεπε ο παίκτης των γηπεδούχων που υπέπεσε στην παράβαση (απέκρουσε με το χέρι σουτ των φιλοξενούμενων σαν τερματοφύλακας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε) να τιμωρηθεί με κόκκινη ή κίτρινη κάρτα, όπως τελικά έγινε.
ΔΑΦΝΗ: Αλπάκης, Λούκας, Μόσχοβος, Αυλογιάρης (65′ Γούλας), Γκιάστας, Παπαστεργίου, (60′ Δάρης), Φιλοσόγλου, Μαρέδης, Τσιτσιρίκης, Ευαγγελός, Τσαρέλας(46′ λ. τρ. Ρομάριο)
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Παπανικολάου, Λαμπαδάρης, Π. Μαγγασιανός, Νιτσάι, Τυλιγαδάς(17′ λ. τρ. Τσατσάνης), Ευ. Γώγος (46′ Μπογδανίδης), Γκ Πότσκα (65′ Καλέτσης), Φ. Γώγος, Ν. Μαγγασιανός, Τζίκας, Σαρακατσάνος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις