Στην κορυφή παρέμεινε ο Πηλέας, 1-3 τον Τοξότη

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πηλέας, ο οποίος επικράτησε με 1-3 του Τοξότη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, έφτασε τους 30 βαθμούς και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου. Εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία (1-1) της ΑΕ 2002 με τα Λεχώνια, ενώ αύριο (129/2) παίζει ο Άνθιμος Γαζής με την Μακρινίτσα.

Πολύ νωρίς, με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Αλβανόπουλο να σκοράρει στο 2′ και τον Βαΐτση να γράφει το 0-2 στο 10′. Από εκεί και πέρα ο Πηλέας έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό.
Στην επανάληψη ο Τοξότης μείωσε σε 1-2 με τον Παραδάκη στο 56′, ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, στο 58′ ο Μπραχιμάι έκανε το 1-3 και έκοψε κάθε ελπίδα του Τοξότη να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Αναλυτικότερα, μόλις στο 2′ ο Θάνος εκτέλεσε κόρνερ, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια, αφού μπερδεύτηκε με συμπαίκτη του και ο Αλβανόπουλος που βρισκόταν δίπλα, την έσπρωξε στα δίχτυα.
Το 0-2 έγινε στο 10′ και πάλι από εκτέλεση κόρνερ του Θάνου από αριστερά και κεφαλιά του Βαΐτση, που κέρδισε στον Αέρα τον προσωπικό του αντίπαλο κ έστειλε εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο β΄ ημίχρονο και πίεζαν για να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Προειδοποίησαν στο 57′ ωστόσο το τέρμα που πέτυχαν δεν μέτρησε και στο 58′ με παρόμοιο τρόπο σκόραραν και πάλι με το τέρμα να μετρά αυτή τη φορά. Ήταν κόρνερ από αριστερά που εκτέλεσε χωρίς να δώσει ύψος στο πρώτο δοκάρι ο Βέτσικας, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο επερχόμενος Παραδάκης που είχε περάσει ως αλλαγή μείωσε με πλασέ σε 1-2.
Το τελικό 1-3 έγινε με εκπληκτικό τρόπο, όταν ο Μπαραμπαγεωργόπουλος που βρισκόταν πίσω από το χώρο του κέντρου, έκανε τη διαγώνια μπαλιά στον κενό χώρο και δεξιά, όπου κινούνταν ο Μπραχιμάι, ο οποίος αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε ολοκληρώνοντας μια πολύ όμορφη προσπάθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Β. Πασπαλάρης, Σαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Απ. Βέτσικας, Μάρκος, Μαϊστράλης, Γ. Βέτσικας, Καντήλας, Τριχιάς, Μπόζης (50′ Παραδάκης), Τασούδης
ΠΗΛΕΑΣ: Φύβγας, Ατζούρης (62′ Καναράς), Βαρσαμάς, Βαΐτσης, Αλβανόπουλος Αγγελής, Μραχιμάι, Χιούση, Δημόπουλος (50′ λ .τρ Μπαντής), Θάνος (82′ Αναστασόπουλος), Μπαρμπαγεωργόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις