Νίκη για τους Μυρμιδόνες, 2-1 τον Αγροτικό

Στο γήπεδό τους οι Μυρμιδόνες παρουσιάζονται δυνατοί και κατάφεραν σήμερα το απόγευμα να κάμψουν την αντίσταση του Αγροτικού με 2-1. Οι νικητές ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών…

Κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ σπόπολύ νωρίς, όταν στο 7′ ο Δ. Μπούρχας , με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε άνοιξε το σκορ, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο 1-0 για τους γηπεδούχους.
Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 67′ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Δ. Μπούρχας, κέρδισε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πιπινής, έγραψε το 2-0 κι έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Ο Λιλής μείωσε το σκορ σε 2-1 για τον Αγροτικό στο 70′. Στα τελευταία 20 λεπτά, παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, το σκορ δεν άλλαξε, με τους Μυρμιδόνες να πανηγυρίζουν τη νίκη.
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Γώγος, Καλαμάς, Γ Μπούρχας, Κοντοβάς, Στέκας, Μάτζαρης, Δ. Μπούρχας, Π Μπούρχας, Τσιάτσιος, Πιπινής (75′ Γεωργουσόπουλος), Στουρνάρας (80′ Νανάς)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Γκόγκος, Νάτζος, Κωτούλας, Νιάκας, Λέφας (35′ Κουτρούλης) , Καραπτσιάς, Γκαμάλιας, Λιλής, Βουλγαρόπουλος (75′ Καγιάννης), Κακασής, Θ. Βαλκανιώτης,

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις