“Χορταστικό” παιχνίδι στη Ν. Αγχίαλο

Μπορεί ο Αχιλλέας να προηγήθηκε με 0-1 στην έδρα της Αγχιάλου, ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο τέλος να νικήσουν με 4-2 και να προσθέσουν άλλη μία νίκη στο ενεργητικό τους. Στο πρώτο ημίωρο σημειώθηκαν τρία τέρματα. Στο 19′ ο Γιάννης Παναγιώτου άνοιξε το σκορ, βάζοντας σε θέση οδηγού τον Αχιλλέα.

Γρήγορα, όμως, η Αγχίαλος με δύο τέρματα από τους Μαυρόπουλο στο 22′ και Καραγιώργο στο 26′ «γύρισαν» το ματς, γράφοντας το 2-1.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιάννης Παναγιώτου στο 47′ με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2, όμως οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη συνέχεια και σε διάστημα 13 λεπτών σημείωσαν δύο τέρματα. Στο 62′ ο Αρμέν έκανε το 3-2 μέσα σε πανηγυρισμούς, ενώ στο 75′ ο Λάζογλου έγραψε το τελικό 4-2, σ’ ένα παιχνίδι με «χορταστικό» θέαμα και από τις δύο ομάδες.
Με πολλά προβλήματα παρατάχθηκε ο Αχιλλέας στη σημερινή αναμέτρηση, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχουν αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ωστόσο η επιστροφή του Γιάννη Παναγιώτου αποδείχτηκε πολύτιμη για κόμη ένα αγώνα, αφού σκόραρε και τα δυο τέρματα της ομάδας του.
Επίσης, οι φιλοξενούμενοι, που έχασαν πολλές ευκαιρίες για α σκοράρουν στο α΄ μέρος, διαμαρτύρονται για μια περίπτωση πέναλτι που έγινε στο 40′ της αναμέτρησης, σε χέρι αμυντικού της Αγχιάλου, μετά από σουτ του Τσεκούρα.
ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Λαζόγλου (76′ Σίμος), Ρούλης, Βέτσικας, Μαυρόπουλος, Τσέλιος, Τσάμης, Τσακόγιας, Μαγγιώρος (60′ Ζγατζής), Καραγιώργος, Αρμέν ( 60′ Στεργίου)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σχουλής, Λάμπος, Έρισον, Τσουκάρας, Αλιάι, (70′ λ. τρ. Τσιοκάρας) Ζγουλέτας, Χορταριάς, Τσεκούρας, Κουτσανίτης ,Ζαφειρίου, Γ. Παναγιώτου,

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις