Για το 4×4 με Πετριτή (pregame)

Με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη αλλά και να διατηρήσει τη σταθερά ανοδική της πορεία, θα παραταχθεί η Νίκη κόντρα στον Αστέρα Πετριτή, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι «βλέπουν» κάθε ματς χωριστά και σε καμία περίπτωση δεν θεωρούν βαθμούς εξασφαλισμένους λόγω της δυναμικότητας των αντιπάλων τους καθώς το πάθημα έχει γίνει μάθημα. Μην ξεχνάμε πως η απόσταση που χωρίζει τη Νίκη από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα είναι βαθμοί που χάθηκαν με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες.

Για το ματς με τον Αστέρα ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σταύρο Βουρδάκη, ενώ για τον Φίλιππο Σκοπελίτη θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή. Πιθανό είναι το σενάριο ο Σκοπελίτης να παραμείνει εκτός αποστολής ώστε να μην ρισκάρει οποιαδήποτε υποτροπή στον πρόσφατο τραυματισμό του και να είναι έτοιμος για τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του. Ο Βασίλιεβις αναμένεται να επανέλθει στο βασικό σχήμα καθώς τα γραφειοκρατικά προβλήματα που τον κράτησαν εκτός στον αγώνα με τον Θεσπρωτό, ξεπεράστηκαν.

Βελτιωμένος και για το καλύτερο ο Αστέρας στον Βόλο

Την μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία δίνει ο Αστέρας Πετριτή καθώς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον τελευταίο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Στις μέχρι τώρα εννέα εξορμήσεις εκτός της Κέρκυρας έχει αποσπάσει μόλις μία ισοπαλία ενώ έχει γνωρίσει την ήττα στα υπόλοιπα οκτώ ματς. Η επιθετική δυστοκία του και τα μόλις δέκα γκολ που έχει πετύχει τον κατατάσσουν στην τελευταία θέση της σχετικής κατάταξης, ενώ τα 30 γκολ παθητικό τον φέρνουν μία θέση πάνω από τον τελευταίο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στον σχετικό πίνακα.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια με ισχυρότερους αντιπάλους, ο Αστέρας έδειξε σημαντική βελτίωση στην αγωνιστική του εικόνα καθώς δυσκόλεψε αρκετά τον Καραϊσκάκη, από τον οποίο έχασε με σκορ 2-1, ενώ απέσπασε ισοπαλία από τον Διαγόρα Σεβαστής (1-1).

Οι Κερκυραίοι ταξίδεψαν στον Βόλο χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές τους που παρέμειναν στο νησί είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω συμπλήρωσης καρτών. Τραυματίες είναι οι Αλέξανδρος Πάγκαλης κα Σταμάτης Τζήλιος ενώ «τιμωρημένος» ο Σταμάτης Γράντος. Εκτός αποστολής παρέμειναν επίσης και οι Γιώργος Μπαμιόγλου και Γιώργος Γαρδικιώτης, οι οποίοι κρίθηκαν από τον προπονητή τους ανέτοιμοι. Την 18μελή αποστολή του Αστέρα αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Ριγανάς, Αυλωνίτης, Καλούδης, Πολύζος, Λέσσης Π., Μάμαλος, Γαστεράτος, Τσιάβος, Στούπας Σπύρος, Στούπας Δημήτρης, Γεωργοπάλης Χρήστος, Γεωργοπάλης Νίκος, Τόμπρος, Τριβυζάς, Ρούμπος, Καρβούνης, Βλαχόπουλος.

Τσιοφλίκη στο «Π. Μαγουλάς»

Από την γειτονική Λάρισα θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης της Νίκης με τον Αστέρα Πετριτή. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι θα «σφυρίξει» η κα Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Στάικο και Γεώργιο Πατέτσο, επίσης από την ΕΠΣ Λάρισας. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Γεώργιος Μπάρας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Η κα Τσιφλίκη διευθύνει παιχνίδια της Γ’ Εθνικής από το 2010 και δεν έχει «σφυρίξει» σε κανένα παιχνίδι της Νίκης, πέρυσι και φέτος. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ήταν διαιτητής σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Τα εισιτήρια

*Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

*Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.

*Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.

*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.

*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου.

Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.

*Από τις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής (19/01) θα πωλούνται εισιτήρια από τα γραφεία της ερασιτεχνικής στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις