Για το πρώτο “τρίποντο” εκτός με Αχιλλέα ο Ρήγας (pregame)

Με ανεβασμένη την ψυχολογία ο Ρήγας Φεραίος αγωνίζεται σήμερα στη Νεοκαισάρεια με αντίπαλο τον τοπικό Αχιλλέα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Η κατάκτηση των τριών βαθμών στο ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας έφερε ξανά τα χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ρήγα και έδιωξε και το ελάχιστο άγχος που μπορούσε να έχει, αφού η διαφορά

από την επικίνδυνη ζώνη έχει… εκτοξευτεί στους 11 πόντους.
Στόχος των «κυανολεύκων» στο σημερινό παιχνίδι είναι να αποσπάσουν την πρώτη τους νίκη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Εκείνοι, πάντως, που «καίγονται» για τη νίκη είναι οι γηπεδούχοι, που με εννέα μόλις πόντους στο ενεργητικό τους βρίσκονται στην τελευταία θέση, ενώ ο Ρήγας είναι 8ος με 22 βαθμούς.
Ο Λάκης Μπακάλης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Αυτοί είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κώστας Κιπτίου, Γιώργος Χατζής, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
* Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο κ. Ευστάθιος Γκορτσίλας, από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θεόδωρος Αϊνάλης και Αθανάσιος Χαδημόγλου, επίσης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Ιωάννης Κρίκης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις