Νίκη με Αμβρακία για Ολυμπιακό, αλλιώς χάνεται (pregame)

Μετά από δύο παιχνίδια όπου ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε μακριά από τη νίκη (ισοπαλία με Τηλυκράτη και ήττα από την Πύδνα), οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν σήμερα (19/2, 15.00) να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στην Αμβρακία Κωστακιών στο δημοτικό στάδιο της Άρτας.

Η ήττα από την Πύδνα στο Πανθεσσαλικό την περασμένη αγωνιστική έφερε τον Ολυμπιακό τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, ενώ έβαλε αρκετές ομάδες στο κυνήγι της διεκδίκησης της ανόδου.

Χωρίς Μουκάμ και Κέρι
Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Άρτα, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με την Αμβρακία, δίχως σ’ αυτήν να μετέχουν οι Ερβέν Μουκάμ και Λόρι Κέρι. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο, το οποίο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί (υποβάλλεται σε θεραπεία). Ο Λόρι Κέρι αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον προσαγωγό και τις προσεχείς μέρες θα φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή, επίσης εκτός έδρας (25/2). Το ευχάριστο είναι πως επιστρέφει από τιμωρία ο Κώστας Φλίγκος, ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και της κατηγορίας με 17 γκολ.
Ο Τίμος Καβακάς δεν πρόκειται να αλλάξει τη διάταξη της ομάδας και θα δούμε και πάλι τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται με τρεις αμυντικούς (3-4-2-1). Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κατσούλης, ενώ την τριάδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Ιωαννίδης, Ζώνας, Χολέβας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Σταύρου και Οικονόμου, ενώ στις πτέρυγες απόντος του Μουκάμ θα παίξουν οι Σουάνης (δεξιά), Δωματάς (αριστερά), με τους Ευθυμιάδη και Μασάντο να είναι οι δύο επιθετικοί χαφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Φλίγκος.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται επίσης και οι Παλιούρας, Στουρνάρας, Αναστασίου, Ντόικιτς, Πότσι, Α. Κόκας, Σκανδάλης και Αγγελής.

Χωρίς τρεις η Αμβρακία
Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί η Αμβρακία Κωστακιών στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Δημήτρης Νταλάκας δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Βασίλη Παπαρούνη, Νίκο Βασίλα, και τον τραυματία Γρηγόρη Μπάκα.
Στην τελευταία προπόνηση το βάρος δόθηκε στην τακτική προσαρμοσμένη στον αντίπαλο της Κυριακής και στις στημένες φάσεις. Μετά το τέλος του προγράμματος ο τεχνικός της Αμβρακίας Κωστακιών ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες: Βαρέλης, Νικολάου, Παπανίκου, Λύτος, Μπεζεβεγκης, Τάσσος, Ασπροποταμίτης, Βερλέκης, Νταλάκας, Σιδηρόπουλος, Παππάς, Κωστακιώτης, Θεμελής, Μπότσαρης, Μπαλαδήμας, Τσαμπάς, Ρούμπος, Γρύλλης.

«Σφυρίζει» ο Ρούσσος-Μπεκερτζής
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Νικόλαος Ρούσσος-Μπεκερτζής από την ΕΠΣ Πρέβεζας. Βοηθοί θα είναι οι κ.κ. Ηλίας Κωνσταντίνου και
Άγγελος Τσόγκας, επίσης από την Πρέβεζα. Παρατηρητής ορίστηκε ο κ. Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις