Άρης… δύσκολα και με ανατροπή, νίκησε τον Ηρακλή

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Μελ, που επικράτησε στο Βασδέκειο επί το Ηρακλή με 2-1. Δυσκολεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι που χρειάστηκε να κάνουν την «ανατροπή» στο σκορ, καθώς ο «νέος» Ηρακλής εμφανίστηκε πολύ βελτιωμένος, δείχνοντας ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει ως σύμμαχος στην προσπάθεια που κάνουν οι «κυανόλευκοι». Από ένα τέρμα…

πέτυχαν οι δυο ομάδες στο α’ ημίχρονο, στο β’ μέρος το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους. Ωστόσο ανεπανάληπτη ευκαιρία για την ομάδα του Ηρακλή χάθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, οπότε θα μπορούσε να έχει προηγηθεί εκ νέου.

Η βροχή που είχε προηγηθεί και ξανάρχισε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, βοήθησε πολύ στο να είναι μαλακός ο αγωνιστικός χώρος και οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να κινούνται καλύτερα σ’ αυτόν.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους (7’) με σουτ του Κυπτίου μέσα από την περιοχή, μετά από παράλληλη σέντρα του Ασλάνογλου.

Στο 41’ ο εκτελέστηκε φάουλ από το Νούσια, απέκρουσε αρχικά ο Κεφαλάς και στην επαναφορά ο Πετρόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1

Στο 45+1’ χάθηκε εκπληκτική ευκαιρία όταν ο Ασλάνογλου βρέθηκε μόνος σε κενή εστία, έκανε το πλασέ κι έστειλε τη μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα που ήταν πεσμένος στο έδαφος.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 65’ όταν ο Τσίρος εκτέλεσε κόρνερ που έφερε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι κι εκεί ο Γούσιος με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το τελικό 2-1.

Ολοκληρώνοντας να αναφέρουμε ότι ο Θανάσης Λιόλιος τραυματίστηκε στο κεφάλι στο 30’, όταν σε έξοδο που επιχείρησε  ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων  χτύπησε με το γόνατο στο κεφάλι το συμπαίκτη του. Αρχικά υπήρξε περίπου τρίλεπτη διακοπή για να προσφερθούν οι Α’ Βοήθειες, στη συνέχεια ο παίκτης προσπάθησε να συνεχίσει, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς ένιωσε ζάλη κι έπρεπε ν’ αντικατασταθεί. Κατόπιν υπόδειξης του γιατρού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου θα παραμείνει προληπτικά ως αύριο, χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος, καθώς διεγνώσθη ελαφρά διάσειση.

ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Κεφαλάς, Λιόλιος (35’ λ.τρ. Γούσιος), Δαμάσκος, Μανούσος (60’ Βλιώρας), Πριονιστής, Μπέσας, Ασλάνογλου, Τρελόπουλος, Λιάκος, Κυπτίου, Στεργιόπουλος (75’ Κατσαμπέκης)

ΑΡΗΣ  ΜΕΛ.: Κουρίτας, Σιαμέτης (55’ Κάρος), Γκοτσόπουλος, Γούσιος, Γκίνης, Θεοδωσιάδης, Νούσιας, Τσιαντής, Μερμύγκης (55’ Κουτλούμπασης), Πετρόπουλος, (75’ Χάνος), Τσίρος. 

FASA ΖΩΖΑΝΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις