Μοιράστηκαν τις εντυπώσεις… κατέκτησαν από ένα βαθμό

Όμορφο παιχνίδι και με τη μπάλα να παίζεται πάνω κάτω, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον, ήταν η εικόνα στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, όπου η γηπεδούχος ομάδα ήρθε ισόπαλη με τη Σκόπελο 1-1. Ήταν δυο ομάδες πολύ αθλητικές, που έτρεχαν ακατάπαυστα κι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να δημιουργήσουν φάση στα αντίπαλα καρέ…

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημειώθηκε στην αναμέτρηση, στο α’ για τους γηπεδούχους και στο β’ για τους φιλοξενούμενους. Κοινό σημείο ότι και τα δυο τέρματα προήλθαν από στημένες μπάλες, με πέναλτι για την Αγ. Παρασκευή κι εκτέλεση φάουλ για τη Σκόπελο.
Για τους γηπέδουxους, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν αρκετό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο κατακτώντας έστω κι ένα πόντο απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα, όπως αυτή της Σκοπέλου, σίγουρα αποτελεί σημαντικό εφόδιο για τη συνέχεια.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 19′ με εύστοχη εκτέλεση του Μαρμαρινού, σε πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Χισάι, μετά από σέντρα και λάθος κοντρόλ της μπάλας, για τον παίκτη της Σκοπέλου.
Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο β΄ μέρος (73′), όταν ο Τάσος Χονδρός εκτέλεσε με πολύ ωραίο τρόπο φάουλ από αριστερά, στέλνοντας την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, όπου ο Ορέστης Χισάι ήταν αφύλακτος και πηδώντας ψηλά έκανε την κεφαλιά, που έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «παραθυράκι» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Τσιτσιρίκου κάνοντας το 1-1.
Στη συνέχει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε ακόμη δυο εξαιρετικές επεμβάσεις σε αντίστοιχες προσπάθειες αντιπάλων του αποσοβώντας σίγουρα γκολ.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι με κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις προσπάθησαν να επιτύχουν ακόμη ένα τέρμα, υστερώντας όμως στην τελική επιλογή κάτι τέτοιο δεν έγινε κι έτσι παραμείναμε στο 1-1.
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας, Λούμπαρδος, Σιγάλας, Αγραφιώτης, Παπουτσής (82′ Τσιγκλιφής), Κόφφας, Καραγιάννης, Μαρμαρινός (52′ Κούκιος), Παλάσης (50 λ.τρ. Γιάτσος)
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μπρούσι (50′ Προκοπίου), Ασημάκης, Αλεξίου, Καραθανάσης, Χονδρός, Δαλακιάρης (92′ Ταφίλης), Σένκο (60′ Κερμελής), Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις