Μ. Καπουρνιώτης: Τα άσχημα φαινόμενα μας κάνουν πιο δυνατούς. Πλέον ξέρουμε…

Αμέσως μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με την Πυλαία ο προπονητής του Ολυμπιακού Β. Μιχάλης Καπουρνιώτης δήλωσε στο goalpost.gr: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια που γι’ άλλη μια φορά.  Έδωσαν και τη ψυχή τους για τη νίκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους παράγοντες της Διοικούσας Επιτροπής που μας παρέχουν τα πάντα, όπως και στον πολύτιμο συνεργάτη μου Μάριο Μπορίνο.

 

Απορώ πάντως γιατί πάντα όταν παίζουμε στη Θεσσαλονίκη κάποιοι «κύριοι» προσπαθούν να …κάνουν το έργο τους. Το βίντεο του αγώνα βρίσκεται στη διάθεση όλων…

Αυτοί που προσπαθούν να μας βλάψουν να ξέρουν πως δεν θα τους περάσει. Μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και να ξέρουν πως δεν θα τους ξαναδώσουμε το δικαίωμα, με μέτρια εμφάνιση, να περάσει έστω από το μυαλό τους πως μπορούν να μας βλάψουν.

Απομένουν έξι τελικοί. Θα πάμε ακόμη πιο αποφασισμένοι και ακόμη πιο …τσατισμένοι. Τα επαναλαμβανόμενα άσχημα φαινόμενα εναντίον της ομάδας μας, μας κάνουν ακόμη πιο δυνατούς. Πλέον ξέρουμε…

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ την κόουτς της Πυλαίας κα Λίτσου για την παθιασμένη εμφάνιση και την ποιοτική ομάδα που διαθέτουν, που δείχνουν πως δεν είναι τυχαία στην 5η θέση”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις