Β. Στουρνάρας: Σημαντική νίκη που μας έφερε στο -2

Ο Βαγγέλης Στουρνάρας με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακιών τόνισε πως το πρωτάθλημα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και στον Ολυμπιακό διαχειρίστηκαν πολύ καλά μια δύσκολη εβδομάδα, μετά την ήττα από την Πύδνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Στον Ολυμπιακό Βόλου όλοι προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο της ανόδου. Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλο σασπένς στην κορυφή. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα, μετά από την ήττα στην έδρα μας από την Πύδνα. Έπρεπε να το διαχειριστούμε πολύ καλά. Μαζί με τον προπονητή μας δουλέψαμε, ηρεμήσαμε, για να παίξουμε σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο, με μια ομάδα σκληρή, που παίζει την επιβίωσή της. Που δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι εύκολα. Η νίκη που πετύχαμε είναι σημαντική και μας φέρνει στο -2 από την κορυφή.
Το ευχάριστο είναι ότι κερδίσαμε.
Έχουν μείνει 11 παιχνίδια και ο επόμενος «τελικός» είναι με τον Αστέρα Πετριτή. Μπορεί να είναι στις τελευταίες θέσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και την ίδια μέρα παίζουν Πύδνα-Απόλλων Λάρισας. Παρά πολύ δύσκολο ματς και για τους δύο. Εφόσον κερδίσουμε, μπορεί να βρεθούμε και στην πρώτη θέση.


Ο κόσμος μας στηρίζει, τον απογοητεύσαμε στις δύο προηγούμενες εβδομάδες, αλλά μέσα στο ποδόσφαιρο είναι αυτό. Θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο στο τέλος, να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να πανηγυρίσουμε την άνοδο.
Για να κερδίζει η ομάδα θέλει δουλειά και υπομονή. Χάσαμε και σήμερα πολλές ευκαιρίες και εγώ έχασα κάποιες από αυτές. Δεν οφείλεται κάπου συγκεκριμένα. Το θετικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Αν παίζαμε ανούσιο ποδόσφαιρο θα έλεγα ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Δεν θα κρυβόμουν πίσω από το δάχτυλό μου. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, με πάθος και χάνουμε ευκαιρίες.
Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας στα παιχνίδια που ακολουθούν και όλοι μαζί μια γροθιά να πετύχουμε τον πολυπόθητο στόχο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις