Δ. Νταλάκας: Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα με τον Ολυμπιακό Β.

Ο προπονητής της Αμβρακίας Κωστακιών, Δημήτρης Νταλάκας, στις δηλώσεις του τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια σ’ ένα άθλιο γήπεδο. Έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη που σημείωσε, αν και υποστήριξε πως το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Αμβρακίας:


«Οι πρώτες λέξεις που μου βγαίνουν από το κεφάλι μου, είναι να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, ήταν πλήρης σε όλες τις γραμμές και είχε επιλογές στο παιχνίδι της. Εμείς είμαστε μια ομάδα που κάνουμε προσπάθεια να σωθούμε. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και με τα λίγα μέσα που έχουμε. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι οι παίκτες του μου τα έδωσαν όλα, όπως σε κάθε παιχνίδι και τους ευχαριστώ.


Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία κάνει την προσπάθειά της να ανέβει κατηγορία. Προσπαθήσαμε σε αθλητικά πλαίσια, παρότι το γήπεδο ήταν σε άθλια κατάσταση. Δεν νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε. Πιστεύω πως το ματς έπρεπε να λήξει ισόπαλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις