Διαμαρτυρίες ο Απόλλωνας… νίκη η Ακρόπολη

Με νίκη πέρασε από τα Κανάλια η Ακρόπολη, που επικράτησε του τοπικού Απόλλωνα με 1-0. Ένα εύστοχο πέναλτι στο β’ ημίχρονο έκρινε το νικητή. Ήταν το δεύτερο για τους φιλοξενούμενους που είχαν κι άλλη ευκαιρία να σκοράρουν από τα έντεκα βήματα, αλλά αστόχησαν στο α’ μέρος. Πολλά τα παράπονα από τους γηπεδούχους, που είχαν και δοκάρι…

για τη διαιτησία τόσο για το δεύτερο πέναλτι που υποδείχθηκε σε βάρος τους, αλλά και σε περιπτώσεις που δεν υποδείχθηκε υπέρ τους.
Γενικά έγινε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία ν’ ανοίξουν το σκορ, όταν σωστά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ τους (30′) σε ανατροπή του Τσουκάλη από τον Ματσιακούλη, Το πέναλτι εκτέλεσε ο παίκτης που το κέρδισε, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Τελικά το 0-1 έγινε με δεύτερο πέναλτι (70′) το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κ. Κολυμήτρας. Σ’ αυτή την περίπτωση οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, ισχυριζόμενοι ότι άδικα καταλογίστηκε η παράβαση, καθώς ο τερματοφύλακας είχε μπλοκάρει τη μπάλα και στη συνέχεια ο επιθετικός έπεσε επάνω του. Επίσης, υπάρχουν δυο περιπτώσεις που ισχυρίστηκαν ότι θα έπρεπε να έχει καταλογιστεί πέναλτι υπέρ τους.
Ολοκληρώνοντας να αναφέρουμε ότι στο 40′ υπήρξε δοκάρι για τον Απόλλωνα σε σουτ του Χίντα κι ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες καθώς στο 88’ο Τ. Κολυμήτρας είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΝ.: Μουράβας, Πάντσιος (80′ Κατσικαδάμος), Κουζιώκας, Αλβανός, Φώτου, Παναγιωτάκης, Λαρίσης, Γ. Μαστακούλης, Τσιουρής, Χίντα (65′ Μπάρδας), Ρακής (68′ Μάρκου)
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Πασιάς, Φ. Φώτου, Τσιάμης, Κ. Κολυμήτρας, Τριχόπουλος (80′ Ντόντος), Τ. Κολυμήτρας, Αξιώτης, Τσουκάλης (90′ Παλάντζας), Παγώνης (55′ Παππάς).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις