Πρόκριση για τους Νέους της Νίκης

Τον στόχο της πέτυχε για ακόμα μια φορά το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.
Στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος των νέων ανδρών που διεξήχθη το τριήμερο 17-19/02 στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης είχε ως απολογισμό 3 ευρείες νίκες και 1 ήττα στην τελευταία αγωνιστική από την ομάδα του ΠΑΟΚ, ομάδα που στοχεύει στα μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες, παίρνοντας έτσι την δεύτερη θέση του ομίλου και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Στην πρεμιέρα αντίπαλος ήταν η ομάδα του Οξυγόνου. Η ομάδα της Νίκης είχε σταθερά καλή απόδοση πετυχαίνοντας από 5 γκολ σε κάθε περίοδο. Στο τελικό 20-5 σκόραρε 5 γκολ ο Γλούμης, 3 οι Γκανάτσιος-Παπαδημητρίου-Γκατζούνας, 2 οι Βάτσος-Καραγκούνης και από 1 οι Καλλιμόπουλος-Κανάκης.

Στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στον ΟΥΚ η ομάδα της Νίκης στην πρώτη περίοδο ήταν πίσω στο σκορ με 3-2 και όλα έδειχναν ντέρμπι. Ένα επιμέρους όμως 6-1 στην δεύτερη περίοδο έδωσε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση, μετατρέποντας το δεύτερο ημίχρονο σε τυπική διαδικασία. Πρωταγωνιστές οι Γκανάτσιος με 5 γκολ, Γλούμης με 4 και Βάτσος με 3, ενώ από 1 πέτυχαν και οι Παπαδημητρίου-Καλλιμόπουλος στο τελικό 14-5.

Στο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή η ομάδα της Νίκης ήταν καταιγιστική στην πρώτη περίοδο, στο φινάλε της οποίας προηγούνταν με το εντυπωσιακό 10-0! Στο τελικό 16-2 από 6 γκολ πέτυχαν οι Γκανάτσιος-Παπαδημητρίου, 2 ο Γλούμης και από 1 οι Καλλιμόπουλος-Γκατζουνας.
Στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα αντιμετώπισε την επίσης αήττητη ομάδα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Νίκης δεν μπόρεσε να προβάλει σοβαρή αντίσταση σε μια εκ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος και το 18-2 ήρθε μοιραία. Σκόρερ για την ομάδα της Νίκης οι Γλούμης και Βάτσος από 1 γκολ.

Η τελική βαθμολογία:
ΠΑΟΚ 12
Νίκη Βόλου 9
ΟΥΚ 7
Οξυγόνο 7
Ηρακλής 0
με την πρόκριση να παίρνουν οι 3 πρώτοι.

Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις