Ξηροφώτος: «Σοβαροί σε όλο το παιχνίδι»

Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα στάθηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Αστέρα Πετριτή. Ο Βολιώτης τεχνικός τόνισε επίσης πως και στον αγώνα Κυπέλλου η Νίκη θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους «4» παρά το γεγονός πως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Προερχόμασταν από τρεις συνεχόμενες νίκες, θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε το παιχνίδι, να διευρύνουμε το σερί και να πλησιάσουμε όσο γίνεται την κορυφή. Ήμασταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό. Παρά την απώλεια του πέναλτι συνεχίσαμε να πιέζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν περισσότερο αποτελεσματικοί και ήρθε η επικράτηση. Δεν υποτιμήσαμε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο, ο οποίος είχε επικίνδυνες αντεπιθέσεις, ήμασταν σοβαροί μέχρι το τέλος κι έτσι πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Βλέπουμε κάθε ματς χωριστά κι αυτό θα κάνουμε με το επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα του Πετριτή».

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Καραϊσκάκη

«Για το παιχνίδι Κυπέλλου, εφόσον γίνει, εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη και την πρόκριση. Σίγουρα προτεραιότητα έχει το πρωτάθλημα όμως όταν είσαι στη Νίκη πρέπει να κερδίζεις και τα φιλικά»

Για τον Γαρυφαλλόπουλο που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη Νίκη

«Ο Γαρυφαλλόπουλος είναι ένας νεαρός, εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις. Σιγά σιγά μπαίνει στην ομάδα, όπως μπαίνουν και τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Είμαστε ικανοποιημένοι που συνδύασε την πρώτη του εντός έδρας συμμετοχή με γκολ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις