Β’ ΕΠΣΘ: Το φιλμ της 14ης αγωνιστικής (2 όμιλοι)

Ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, με την κατάσταση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και των δυο ομίλων να διαφοροποιείται. Σε ότι αφορά στον 1ο όμιλο, εκεί έσπασε η «τριάδα» των…

πρωτοπόρων μετά το στραβοπάτημα της ΑΕ 2002 που έφερε ισοπαλία στην έδρα της με το Νηλέα (1-1) και σε συνδυασμό με τις νίκες που έκαναν Πηλέας με 1-2 επί του Τοξότη κι Ανθ. Γαζή με το επιβλητικό 5-0 επί της Μακρινίτσας, πλέον ηγούνται δυο την κούρσα του πρωταθλήματος.
Κατά τα λοιπά, εντύπωση έκανε η νίκη της Δάφνης με 6-1 επί του Κενταύρου Ν. Πηλίου, όπου ο Ευαγγελός πέτυχε τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του, ενώ είχε πετύχει και πέντε τέρματα στο αντίστοιχο παιχνίδι του α΄ γύρου.
Τέλος αναφέρουμε το «διπλό» του Πανιωνίου στην Αλ. Μεριά επί του Ιάσονα (1-2), του οπίου έδρα δείχνει να είναι η «αχίλλειος πτέρνα» αφού μετρά δεύτερη συνεχόμενη απώλεια βαθμών. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είχαμε κι ένα περίεργο φαινόμενο, την επίτευξη τέρματος να ακολουθεί μια κόκκινη κάρτα για την ομάδα που το πέτυχε κι αυτό συνέβη στα δυο τελευταία τέρματα που επετεύχθησαν.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά
Δάφνη-Κένταυρος Ν.Π. 6-1
Τοξότης-Πηλέας 1-3
ΑΕ 2002-ΕΛ Νηλέας 1-1
Ιάσων Α.Μ.-Πανιώνιος 1-2
Άνθιμος Γαζής-Μακρινίτσα 5-0
Ελευθεριακός-Εθνικός 0-5

Η βαθμολογία

Η επόμενη 15η αγωνιστική (4-5/3)
Εθνικός-Δάφνη
ΕΛ Νηλέα-Τοξότης
Α.Ε. 2002-Ιάσων Α.Μ.
Πηλέας-Ανθ. Γαζής
Πανιώνιος-Ελευθεριακός
Μακρινίτσα-Κένταυρος Ν.Π.

Για το 2ο όμιλο, το πλέον σημαντικό είναι ή αύξηση της διαφοράς του Μαγνησιακού από τους διώκτες του στους τέσσερις βαθμούς, καθώς η Δήμητρα ηττήθηκε στην Αγ. Άννα (3-1) και πέρασε την 3η θέση, για να αφήσει τη δεύτερη στην Αγχίαλο, που επικράτησε 4-2 του Αχιλλέα.
Τα αποτελέσματα αναλυτικά

 Μυρμηδόνες-Αγροτικός 2-1

ΦΘ Αγχίαλος-Αχιλλέας 4-2
Αγία Άννα-Δήμητρα 3-1
Ηρακλής Α.Θ.-Μικροθήβες 0-3
Άθλος-Μαγνησιακός 2-4
ΝΑ Νίκης – Αργοναύτες 3-0 αα

Η βαθμολογία

Η επόμενη 15η αγωνιστική (4-5/3)
Αγροτικός-Αγία Άννα
Μικροθήβες-Ν.Α. Νίκης
Μαγνησιακός-Μυρμιδόνες
Αχιλλέας-Ηρακλής Α.Θ.
Άθλος-ΦΘ Αγχίαλος
Δήμητρα-Αργοναύτες

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις