Ένα δύσκολο «τρίποντο» για Πύρασο

Ο Πύρασος επικράτησε στην έδρα του επί του Αίαντα Σούρπης με 2-1 αλλά δύσκολα, αφού χρειάστηκε να φτάσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης για να πάρει το «τρίποντο» με εντυπωσιακό γκολ. Έτσι εξακολουθεί να παραμένει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, συγκατοικώντας με το Διαγόρα…

Η αναμέτρηση έγινε σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί και οι δυο αντίπαλοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η ομάδα του Αίαντα, ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν πολύ γρήγορα γκολ (6′) με τον Μαλισσόβα, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με τον Χειλά, επίσης πολύ γρήγορα (18′).
Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 83′ με εξαιρετικό σουτ του Ζαχαράκη έξω από την περιοχή κι αφού προηγουμένως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
Στο φινάλε ο Τσιλίγκος με εξαιρετική διπλή απόκρουση κράτησε το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του Πυράσου.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Ρουκάς, Γιοβάνης, Μαλισσόβας, Τανάγιας, Κόκκας (55′ Κοτζθανάσης), Μπασδάνης, Ζαχαράκης, Σιώμος (69′ Φούκης), Κατής, Σφάκας (64′ Δαμάσκος).
ΑΙΑΣ: Λαγός, Καλοδήμος, Π. Δημητρίου, Γρούνας, Αθ. Αθ. Κωστούλας, Γ. Δημητρίου, Μπιρτσάι, Αθ. Αθ. Κωστούλας (84′ Παπανικολόπουλος), Κατσαβριάς, Χειλάς, Χριστέλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις