Γκολ και θέμα στο Πρωτεσίλαος- Παγασητικός

Σε μια αναμέτρηση που είχε πολλά γκολ αλλά ένταση που ξεκίνησε από τις κερκίδες και μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ο Πρωτεσίλαος επικράτησε με 4-2 του Παγασητικού και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, συμπληρώνοντας το γκρουπ των πρωτοπορών…

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ και πολύ γρήγορα ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, στις αρχές του αγώνα, για να γίνει το αντίστροφο στις αρχές του δευτέρου μέρους και πριν μπούμε στο τελευταίο 20λεπτό, οπότε κρίθηκε ο νικητής.
Αναλυτικότερα, στο 10΄ έγινε το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θάνου για να έχουμε την ισοφάριση από τον Αλ. Αραπίτσα, δυο λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο, διαμορφώνοντας το 1-1 που δεν άλλαξε ως τη λήξη της αναμέτρησης.
Στο β΄ μέρος, πλέον και με τη συμπλήρωση μια ώρας παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με γκολ του Παπαδόπουλου, για να ισοφαρίσουν αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Μπραχόλι (65′).
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 4-2 με τα γκολ από τον Αλέκο και τον Γιάννης Αραπιτσα στο 71′ κι 85′ αντίστοιχα.
Στην αναμέτρηση υπήρξε περίπου 10λεπτη διακοπή όταν επεισόδιο που ξεκίνησε από την κερκίδα, πέρασε και στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι και το παιχνίδι ξεκίνησε κι ολοκληρώθηκε κανονικά.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Λεϊμονής (55′ Σιαμανίκος), Λάμπος, Μιχόπουλος, Σιαμουρδάνης, Κ. Κόρκος, Γ. Αραπίτσας, Σ. Χασιώτης (73′ Μαλλιαρός), Παπαδόπουλος, Τσόγκας (55′ Μαρικλέν), Αλ. Αραπίτσας.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Βιζάνι, Μπερτζέμης, Γκατζούνας, Μαγιόγλου, Περιβολιώτης, Τσούτσας, Μπραχόλι, Σίμος, Μπούρντα, Θάνος (63′ Ρούσσας), Ρηγίνος (72′ λ.τρ. Ξηροεμρίτης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις