Επέστρεψε στις νίκες ο Διαγόρας

Επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Διαγόρας που επικράτησε στη Σκιάθο επί τη τοπικής ομάδας με 1-0, διακόπτοντας το εντός νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών για του νησιώτες. Πολλές οι διαμαρτυρίες εκατέρωθεν για τη διαιτησία, με πέναλτι στα τελευταία λεπτά σημειώθηκε το γκολ που έκρινε το νικητή…

Οι φιλοξενούμενοι ευχαρίστησαν τη Διοίκηση του Α.Ο. ΣΚΙΑΘΟΥ για την άψογη φιλοξενία και προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Μιτζέλο, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, γεγονός που σημαίνει ότι οι όποιες αντιπαλότητες και διαμαρτυρίες, έμειναν στις γραμμές του γηπέδου.
Γενικά στην αναμέτρηση δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, οπότε όποιος το πετύχαινε πρώτος θα είχε και τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το παιχνίδι. Όπως κι έγινε τελικά, καθώς το γκολ που έκρινε το νικητή σημειώθηκε στο 85′ και μάλιστα με πέναλτι που έγινε η αιτία για έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς των γηπεδούχων.
Από την άλλη διαμαρτυρίες για μη καταλογισμό σε άλλη, «διπλή» περίπτωση εκφράστηκαν από πλευράς φιλοξενουμένων.
Τελικά στο πέναλτι που καταλογίστηκε στο 85΄από τον διαιτητή Νικόπουλο για ανατροπή του Πάσχου από τον τερματοφύλακα Παπάρα, εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξ. Κουβελάς, προσθέτοντας ακόμα μια νίκη για την ομάδα του.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης (75′ Γκιαουράκης), Τάσος, Γραβάνης (85′ Φερετζέλης), Μπρέγκου, Δημητρίου, Ελ. Πρίφτι, Ντ. Πρίφτι (55′ Κεμάλι), Σαρρής,Σκέμπι, Βεργίνης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Γαλογαύρος, Λουφόπουλος, Πρασσάς, Καμπουρέλης, Σπ. Καραπλιάγκος, Μαυρίδης, Κουβελάς, Καπούλας (55′ Πάσχος), Καλλιακούδας (90′ Αποστολίδης), Χρ. Γκάμπας (75′ Δ. Γκάμπας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις