Χονδρογιάννης: «Ιστορικό το ματς με τη Νίκη για τον Αστέρα Πετριτή»

Ιστορικό χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου ο προπονητής του Αστέρα Πετριτή στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα που βρήκε την ομάδα του ηττημένη με σκορ 4-0. Ο κ. Χονδρογιάννης τόνισε πως ο Αστέρας ήταν ανταγωνιστικός μέχρι το 70’ όμως μετά οι γηπεδούχοι επικράτησαν κατά κράτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Αστέρα Πετριτή:

«Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία φιλική πόλη γιατί έχω περάσει ως νέος από εδώ. Γνωρίζω πολύ καλά την ιστορία αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Στεναχωριέμαι, όπως και όλοι οι σοβαροί άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, που τέτοιες ιστορικές ομάδες βρίσκονται σε τόσο χαμηλές κατηγορίες. Ελπίζω βέβαια πως σύντομα θα βρει το δρόμο της. Να ευχηθώ σύντομα αυτή η μεγάλη περιοχή της Ελλάδας, ο Βόλος, σύντομα να έχει εκπροσώπους σε υψηλότερες κατηγορίες.

Εμείς είμαστε μία νέα, άπειρη και ερασιτεχνική ομάδα, η οποία τώρα δημιουργείται. Έχουμε κάνει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το τελευταίο χρονικό διάστημα που έχουμε παίξει με όλους τους πρωτοπόρους, τους έχουμε δυσκολέψει και σήμερα μπορώ να πω, ό,τι μέχρι το 70’ ήμασταν μία ανταγωνιστική ομάδα. Μία ομάδα η οποία ψάχτηκε στο γήπεδο, μία ομάδα με καλά τρεξίματα, ήμασταν μία ομάδα που ήταν και άτυχη σε μερικές στιγμές. Μετά το 70’ η Νίκη επικράτησε ολοκληρωτικά. Μας πίεσε και μας κέρδισε καθαρά.

Η διαφορά που χωρίζει τα μπάτζετ των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη. Για το παιχνίδι δεν θα ήθελα να προσθέσω κάτι άλλο, άλλωστε τα πλάνα θα τα μεταδώσετε και οι άνθρωποι στο νησί θα έχουν την ευκαιρία να τα δουν. Το παιχνίδι αυτό για τον Αστέρα ήταν από αυτά που θα μείνουν στην ιστορία για την περιοχή του Πετριτή.

Θερμά συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, θερμά συγχαρητήρια στον συνάδελφο και να τους ευχηθώ, ό,τι επιθυμούν να πραγματοποιηθούν σύντομα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις