Λαμία: Καμία σχέση με την πραγματικότητα

Η ΠΑΕ της Φθιώτιδας εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ξεκαθαρίζει πως όσα αναφέρονται για το θέμα των ξένων στο ματς με τη Σπάρτη, δεν έχουν σχέση με τον ΚΑΠ. Αναλυτικά πό την «ΠΑΣ. ΛΑΜΙΑ 1964», ανακοινώνονται τα εξής:

“Τα αναγραφόμενα σε μερίδα του τύπου περί αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα με τη Σπάρτη, είναι ανυπόστατα και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και τον Κ.Α.Π, σκοπεύουν δε να κάμψουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών και της ομάδας μας σε μία κρίσιμη καμπή, για την πορεία της.
Η ομάδα της Λαμίας θα συνεχίσει να δίνει τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, χωρίς να κάμπτεται από «καταστροφολογίες» και σκόπιμες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας.
Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας, να μην παρασυρθούν από τέτοιου είδους πρακτικές και να συνεχίσουμε όλοι μαζί να δίνουμε τη μάχη, χαλυβδώνοντας τη θέλησή μας για το ραντεβού της ομάδας μας με την ιστορία”.

Τι λένε για Ντουρμισάι
Από τη διοίκηση της Λαμίας είναι καθησυχαστικοί, τονίζοντας πως ο Φιορίν Ντουρμισάι έχει τόσο την αλβανική, όσο και την ελληνική υπηκοότητα. Επομένως δεν τίθεται ζήτημα αντικανονικής συμμετοχής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις