Δελτίο τύπου ΕΠΣΘ

Δελτίο τύπου εναντίον των Ακτσιαλή, Αγγελόπουλου και Πάσχου που φωτογραφήθηκαν με τον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε η ΕΠΣ Θεσσαλίας, τονίζοντας πως ο κ. Μπατζιάκας ψήφισε λευκό στις εκλογικές διαδικασίες για τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ….


…αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εντύπωση προκαλεί η φωτογράφιση της γνωστής “τρόϊκας” της ΕΠΣΘ – στον Ταχυδρόμο της Κυριακής – με τον μοναδικό υποψήφιο και νυν Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γκιρτζίκη, στις εκλογές της 23/1/2015.

Στο τι αποσκοπούσε το “ποζάρισμα” και τα σχόλια περί συναντήσεων και “προβληματισμών” των τριών της μειοψηφίας, μόνο εύλογες απορίες προκαλεί.

Και αυτό γιατί η Ενωτική διοίκηση της ΕΠΣΘ, αταλάντευτη σε ότι με παρρησία υποστήριζε στα γεγονότα που μεσολάβησαν και με δημοκρατικές διαδικασίες δια του νομίμου εκπροσώπου της – του Προέδρου κ. Μπατζιάκα – ψήσισε λευκό και μετείχε στις εκλογικές διαδικασίες της ΕΠΟ έχοντας ως φιλοσοφία της ότι συμπαρατάσσεται σε ότι είναι σωστό με την υπερκείμενη αρχή και αντιστέκεται με όποιο τρόπο αποφασίσει σε ότι είναι λάθος και αντίκειται στα συμφέροντα των σωματείων που εκπροσωπεί.

Εύχεται δε στον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ, καλό υπόλοιπο θητείας και τον προτρέπει να δώσει αγώνα (θεσμικό και οικονομικό) για την ύπαρξη και την καταξίωση του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

ΥΓ. Η φωτογράφιση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, δείχνει προφανώς την αναγκαιότητα “μοιράσματος” δόξας και προβολής ή κάτι άλλο ? Ίδωμεν …

Το ΔΣ της ΕΠΣ Θεσσαλίας