«Στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος»

Εμφανώς χαρούμενος και ικανοποιημένος από την εμφγάνιση των ποδοσφαιριστών του και το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Λεβαδειακό εμφανίστηκε ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, τονίζοντας πως αυτή η κομβικής σημασίας νίκη θα δώσει ώθηση για ανάλογη συνέχεια στα εννέα εναπομείναντα παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Επιτέλους κερδίσαμε. Μια δίκαιη και καθαρή νίκη η σημερινή που την άξιζαν τα παιδιά και για την οποία έγινε προσπάθεια μέχρι το τέλος. Όπως είπα σε κουβέντα που είχα με τον πρόεδρο, του είπα να μείνει ήσυχος, καθώς τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να μην πάει χαμένη η προσπάθεια. Και για αυτόν τον λόγο τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Από εκεί και πέρα, μια πολύ σπουδαία νίκη η οποία πέρα από τη βαθμολογική σημασία θα μας δώσει και ώθηση για τη συνέχεια, για να κυνηγήσουμε πέρα από την παραμονή και μια καλή θέση στην τελική κατάταξη. Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι η ορθολογική αντιμετωπίση που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι και εμένα αυτή η ομάδα μου αρέσει πάρα πολύ. Θα το πω απλά, αυτοί οι παίκτες δικαιούνται να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ.

Είναι δύσκολη η μετάβαση μετά από πέντε χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι ο χρόνος θα είναι υπέρ της ΑΕΛ για να επιστρέψει στις θέσεις που αξίζει, κάτι που θα συμβεί σύντομα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο και πιστεύει σε εμάς και περιμένω και τον υπόλοιπο να έρθει γιατί τον έχουμε ανάγκη. Εξάλλου η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα.

Μένουν ακόμα εννιά παιχνίδια, τίποτε δεν έχει κριθεί, αλλά σίγουρα η εικόνα της ομάδας μας κάνει αισιόδοξους για τη συνέχεια».

Σχετικά με το όριο παραμονής: «Επειδή είναι πλούσια η εμπειρία μου τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, αυτό που έχω διδαχθεί είναι ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ως το τέλος. Εμείς από την πλευρά μας στα εννιά εναπομείναντα παιχνίδια θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να πάρουμε σε κάθε ματς για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την κατηγορία, αλλά και μια καλή θέση στην κατάταξη».

Για την κίνηση του προς το τέλος να σηκώσει τα χέρια παρακινητικά προς την κερκίδα και τι ένιωθε εκείνη τη στιγμή: «Εκείνη την ώρα αυτό που ένιωθα ήταν μόνο ανατριχίλα για να νικήσουμε. Γιατί η δύναμη της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της και φέτος τα παιδιά δεν είχαν τη στήριξη που πρέπει όπως π.χ. την είχαμε εμείς εκείνα τα χρόνια. Πολύ απλά, ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ είναι ο κόσμος της».

rockngoal.com.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις