Επιτυχημένη η παρουσία της Νίκης στο Πανελλήνιο Κλειστού Στίβου (photos)

Σημαντικές εμπειρίες αποκόμισαν αθλητές κι αθλήτριες του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που πραγματοποιήθηκε 18-19 Φεβρουαρίου στο Στάδιο  Ειρήνης και  Φιλίας.

Δελτίο Τύπου τμήματος Στίβου Νίκης Βόλου

Κατά τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων, δεν έγινε διαχωρισμός των αθλητών ανά ηλικιακές κατηγορίες και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους αθλητές και στις αθλήτριες της Νίκης Βόλου που συμμετείχαν, να αγωνιστούν δίπλα σε κορυφαίους αθλητές του Ελληνικού στίβου.

Στην αποστολή της Νίκης Βόλου συμμετείχαν οι εξής αθλητές:

ΦΛΩΡΟΥ ΕΦΗ 3000μ (7η θέση σε σύνολο 23 συμμετεχόντων, βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ)

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ  60μ (βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ)

ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ τριπλούν (βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ).

Στους αγώνες πραγματοποιήθηκαν και κούρσες 60μ ΠΠΑ’ και ΠΚΑ’ (ο μοναδικός ηλικιακός διαχωρισμός) , κερδίζοντας την πρόκριση οι 16 καλύτεροι χρόνοι που είχαν καταγραφεί στην ημερίδα κλειστού στίβου που είχε πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου, στο ΣΕΦ.

Σε αυτές τις κούρσες συμμετείχε ο ΜΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (6η θέση) και η ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ η οποία ενώ προκρίθηκε με πολύ καλό χρόνο, ατύχησε κάνοντας άκυρη εκκίνηση.

Οι αγώνες αυτοί, ολοκλήρωσαν τον κύκλο της χειμερινής προετοιμασίας των αθλητών. Η προσοχή πλέον στρέφεται στην προετοιμασία για την συμμετοχή των Πανελληνίων πρωταθλημάτων ανοιχτού στίβου.

Η Διοίκηση του ερασιτέχνη, ο έφορος και η Διοικούσα Επιτροπή, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους στους αθλητές και στους προπονητές τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις