H Dream Team του Sports Illustrated 2017 (photos & pics)

Έχοντας δει τα τεύχη της προηγούμενης τετραετίας, θα αντιληφθείς ότι το Sports Illustrated έχει μια ομάδα από διάσημα μοντέλα που τα εναλλάσσει σε εξώφυλλο και μέσα σελίδες. Καμία δεν βρίσκεται σε όλα τα προηγούμενα Swimsuit Issues. Στο φετινό, οι άνθρωποι του περιοδικού την είδαν Marvel και ένωσαν όλες τις υπερηρωίδες.

Πρώτη και καλύτερη η Kate Upton, που πολύ πιο αδυνατισμένη από εκείνη την πρώτη φορά πίσω στο 2011, σηκώνει το φόρεμα της και αφήνει τα γυμνά οπίσθια και το στήθος της να αναμετρηθούν με το κύμα και την άμμο στην ακρογιαλιά.

Δεύτερη βάσει παλαιότητας στο Sports Illustrated έρχεται η Nina Agdal. Αν είναι ακόμα με τον Di Caprio δεν το γνωρίζουμε, αλλά βλέποντας αυτά τα μαγιό που φοράει δεν θα σκεφτείς καθόλου κάτι τέτοιο.

Όλα όσα είναι η Agdal ορίζονται, αποτυπώνονται στην πιο τέλεια ολότητα τους σε αυτή τη φωτογραφία.

Η Hannah Jetter, που την γνωρίσαμε ως Hannah Davis στο περσινό Swimsuit Issue, άφησε το επώνυμο της και πήρε του συζύγου. Ήταν και το μοναδικό που άλλαξε. Γιατί η σαγήνη της και αυτή η αιχμαλωσία που σου κάνει μόνο με τα μάτια της εξακολουθούν να υφίστανται.

Εννοείται πως θα υπήρχε και εκπρόσωπος αυτού του κάπως λανθασμένου όρου «XL model». Η Ashley Graham είναι η επιτομή της νέας εποχής. Μιας νέας εποχής που επέστρεψε μοντέρνα από τα παλιά. Αυτή έδωσε έναυσμα σε μερικές από τις κυρίες της λίστας εδώ.

Ειλικρινά τώρα. Θα σε φλέρταρε μια τέτοια γυναίκα και δεν θα έπεφτες ξερός από τις καμπύλες της; Ή για να το θέσουμε αλλιώς. Θα σου έλεγαν ότι η γυναίκα σου θα έχει τέτοιες καμπύλες και δεν θα υπέγραφες αμέσως για να την παντρευτείς;

Η Lais Ribeiro αποτελεί κορίτσι που το παίζει σε διπλό ταμπλό. Όταν δεν περπατάει στις εκδηλώσεις της Victoria Secret, φωτογραφίζεται για το Sports Illustrated. Βραζιλιάνα με φυσικά προσόντα και με τις ιδανικότερες αναλογίες.

Η μητέρα πλέον Chrissy Teigen είναι σταθερή αξία του περιοδικού. Δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται ημίγυμνη όταν ήταν έγκυος, θα το κάνει τώρα; Όχι δα. Και το ωραίο είναι ότι ο σύζυγος John Legend το χαίρεται πολύ.

Το «Από τη Ρωσία με αγάπη» δεν μπορεί να εννοείται περισσότερο για κάποια άλλη. Η Vita Sidorkina στις αποχρώσεις του ήλιου, στα χρώματα του καλοκαιριού. Βγαλμένη από μια άλλη εποχή, θυμίζει σε πολλά την Ούρσουλα Άντρες και δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων βήτα. Υπερέχει όμως σε ένα εμφανές σημείο. Θα το βρεις εύκολα.

Κάτι σαν νέα, συναρπαστική ανακάλυψη για φέτος είναι η Mya Dalbesio. Γενικά, βρίσκεται 3 χρόνια στο χώρο, αλλά σε μικρότερες αναλογίες. Το SI του Sports Illustrated είναι το magnum opus της. Magnum είναι και τα προσόντα της.

Επόμενη και φαρμακερή ο ξανθός άγγελος ονόματι Hailey Clauson. Το Instagram της της έδωσε τα φτερά για να εξελιχθεί και μέσα στο 2016 έγινε το outbreak της. Η επισφράγιση έρχεται με το Swimsuit Issue.

Η Robin Lawley είναι ο συγκερασμός του mainstream μοντέλου με το XL. Δεν βρίσκεται σε καμία από τις δύο κατηγορίες. Είναι η ενδιάμεση κατάσταση. Ποιος νοιάζεται όμως όταν το μάτι σου γεμίζει; Είναι σαν το φαγητό. Αν το μάτι δεν πάρει τρελές στροφές μπροστά στο θέαμα, όσο ωραίο κι αν είναι το φαγητό, δεν θα το αγγίξει. Η Lawley σου δημιουργεί βουλιμικές-παμφάγες διαθέσεις!

 

Τελευταία και όχι καταϊδρωμένη, η Kelly Gale. Στο αίμα της κυλάει λίγο από Ινδία, λίγο από Αυστραλία και λίγο από Σουηδία. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωράνε οπαδικά, καταργούνται τα σύνορα. Απ΄όπου κι αν είναι, μετράει αυτό που είναι. Οι φωτογραφίες το δείχνουν ολοκάθαρα.

* Όλες οι φωτογραφίες είναι από το www.si.com/swimsuit/ και τα βίντεο από το κανάλι του στο Youtube όπου θα δεις όλα τα μοντέλα σε ένα φεστιβάλ οπτικών ερεθισμάτων!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις