Χωρίς Αλεξίου με Καραϊσκάκη ο Ρήγας Φεραίος

Ο ορισμός του τελικού του Κυπέλλου του 2ου ομίλου ανάμεσα στη Νίκη και στον Καραϊσκάκη, για την Πέμπτη 23/2 στις 14.00 στο δημοτικό στάδιο των Τρικάλων, φέρνει αλλαγή και στην ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα του Ρήγα.

Συγκεκριμένα, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο (25/2) αγώνας της ομάδας του Βελεστίνου με την Α.Ε. Καραϊσκάκης στην Άρτα θα μεταφερθεί για την Κυριακή 26/2 στις 15.00. Κι αυτό, καθώς θα πρέπει να έχουν περάσει 48 ώρες για να μπορεί να ξαναπαίξει μία ομάδα. Αύριο η ΕΠΟ αναμένεται να προβεί στην αλλαγή ημερομηνίας. 
Οι «κυανόλευκοι» του Βελεστίνου έχουν δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που προέρχεται από σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων, που την έφεραν και πάλι στο να ελπίζει πως μπορεί να προσεγγίσει τις ομάδες της κορυφής.
Η προετοιμασία των παικτών του Ρήγα ξεκίνησε, με τον Λάκη Μπακάλη να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Αλεξίου, ο οποίος στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες (θα απουσιάσει και από το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις