Ματσάρα στο Μάντσεστερ… (video)

Ματς που θα μείνει στην ιστορία παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (21/2) στο Μάντσεστερ, εκεί που η Σίτι έκανε εντυπωσιακή ανατροπή και κέρδισε 5-3 τη Μονακό παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πολίτες» πήραν προβάδισμα στο 26′ με τον Στέρλινγκ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 32′ με τον Φαλκάο. Οκτώ λεπτά μετά ο Φαμπίνιο έβγαλε νέα ασίστ και ο εξαιρετικός Μπαπέ έκανε το 1-2 φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας της Σίτι.
Στο 50′ ο Καμπαγιέρο έπιασε πέναλτι του Φαλκάο και οκτώ λεπτά μετά ο Αγκουέρο ισοφάρισε. Ωστόσο, ο Φαλκάο πήρε το αίμα του πίσω στο 61′ κάνοντας το 2-3 υπολογίζοντας χωρίς τον Αργεντινό. Ο Αγκουέρο ισοφάρισε ξανά στο 71′ με ωραίο γυριστό και από νέο κόρνερ στο 77′ ο Στόουνς έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, η οποία στο 82′ έκρυψε την μπάλα και με τον Σανέ διαμόρφωσε το τελικό 5-3. Λίγο μετά χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει η Μονακό.
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Καμπαγιέρο, Φερναντίνιο (62′ Σαμπαλέτα), Οταμέντι, Στόουνς, Σανιά, Γιαγιά Τουρέ, Ντε Μπράινε, Νταβίντ Σίλβα, Σανέ, Στέρλινγκ, Αγκουέρο.
ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Γκλικ, Ράτζι, Μεντί, Φαμπίνιο, Μπακαγιοκό, Μπερνάρντο Σίλβα, Εμ’Μπαπέ (79′ Ζερμέν), Λεμάρ, Φαλκάο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις