Επιστρέφουν Μουκάμ και Κέρι στον Ολυμπιακό Βόλου

Σήμερα η ΕΠΟ θα ανακοινώσει και επίσημα – εκτός απρόοπτου – την αλλαγή ημερομηνίας του παιχνιδιού του Αστέρα Πετριτή με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 26/2, αντί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Θυμίζουμε, πως η ομάδα του Αστέρα έχει καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ, ζητώντας

αλλαγή ημερομηνίας, καθώς την ίδια μέρα στο νησί των «Φαιάκων» αγωνίζεται η Κέρκυρα με τον Παναιτωλικό για τη Σούπερ Λιγκ.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, μετά το ρεπό της Τρίτης, σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα προετοιμαστούν για την αναμέτρηση με τον Αστέρα, επιδιώκοντας το δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα εκτός έδρας. Στον Ολυμπιακό θέλουν, επίσης, να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι αυτή την αγωνιστική θα αναμετρηθούν Πύδνα και Απόλλων Λάρισας στο Κίτρος και θα υπάρξουν απώλειες βαθμών.
Ο Ερβέν Μουκάμ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον δικέφαλο, με τον νεαρό Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό να τίθεται στη διάθεση του Τίμου Καβακά, ενώ και ο Λόρι Κέρι, όπως όλα δείχνουν, θα είναι σε θέση να δώσει το «παρών» στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή. Αμφότεροι θα προπονηθούν σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα, καθώς την περασμένη Δευτέρα γυμνάστηκαν χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις.
Αντίθετα, δύο βασικά στελέχη της ομάδας, ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Χολέβας και ο μέσος Ηλίας Σταύρου, θα απουσιάσουν. Ο πρώτος αποβλήθηκε, με δύο κίτρινες κάρτες, στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Αμβρακία Κωστακιών, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε κάρτες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις