Λιόντος (πρόεδρος Εθνικού Φιλιπ.): «Απόλλων, Ολυμπιακός, Πύδνα και Καραϊσκάκης»

Στoν ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91.6 μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας. O κ. Θανάσης Λιόντος αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα που μετέχει η ομάδα του, για τα οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τον σύλλογο κι έδωσε τα προγνωστικά του για τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στη Football League.

“Τα έξοδα είναι πολλά, ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο λόγω και της οικονομικής κρίσης, με μεγάλη δυσκολία τα καταφέρνουμε και πιστεύω να αντέξουμε μέχρι το τέλος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λιόντος για την οικονομική στενότητα που περνά ο Εθνικός Φιλιππιάδας.

“Η ομάδα στηρίζεται σε παιδιά της περιοχής, Φιλιππιάδα και Άρτα, εκτός τριών ποδοσφαιριστών που έχουμε πάρει από τα Γιάννενα ώστε να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Η ομάδα φέτος έχει κάνει ανανέωση. Το ίδιο θα κάνουμε και την επόμενη χρονιά ώστε να αποφύγουμε περιττά έξοδα, όπως ενοίκια και φαγητό. Το μπάτζετ είναι περίπου 90.000€” είπε ο πρόεδρος του συλλόγου για τη φιλοσοφία του ρόστερ και το μπάτζετ της ομάδας

Για τα φαβορί του ομίλου: “Θα γίνει ένα δυνατό πρωτάθλημα ως το τέλος. Απόλλων Λάρισας, Ολυμπιακός Βόλου, Πύδνα Κίτρους και Καραϊσκάκης, θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος για τον πρωταθλητή. Το προβάδισμα το έχουν οι δύο πρώτες ομάδες, Απόλλων Λάρισας και Ολυμπιακός Βόλου. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και όλα μπορούν να συμβούν”

Ο κ. Λιόντος δεν ρωτήθηκε και δεν αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τη Νίκη Βόλου και κλείνοντας κάλεσε τον κόσμο της Φιλιππιάδας να σταθεί δίπλα στην ομάδα ώστε να μπορέσει και η διοίκηση να ανταπεξέλθει οικονομικά μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Λιόντου στον Prisma 91.6:

Σε ελεύθερη απόδοση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις