«Μάχη ως το τέλος για τη σωτηρία»

Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο επιθετικός της ΑΕΛ, Θωμάς Ναζλίδης και αναφέρθηκε στη νίκη – ανάσα των «βυσσινί» επί του Λεβαδειακού και στη μάχη της ουράς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη της ΑΕΛ επί του Λεβαδειακού: «Ήταν ένα ματς πολύ ένταση και πίεση, όμως, στο τέλος πήραμε αυτό που θέλαμε και ηρεμήσαμε λίγο. Έχει δρόμο το Πρωτάθλημα, όμως, η νίκη ήταν πολύ σημαντική για τη συνέχεια. Σε ανάποδο αποτέλεσμα θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς».

Για τη μάχη της παραμονής: «Κερδίσαμε μεν, όμως, δεν έχουμε ξεφύγει πολύ. Είναι 5-6 ομάδες, μεταξύ των οποίων θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος».

Για τη Βέροια: «Θεωρώ ότι η Βέροια βρίσκεται στην πιο δυσχερή θέση. Δεν πήρε ματς κλειδιά και έχει, επίσης, δύσκολο πρόγραμμα».

Για τον Ηρακλή: «Και ο Ηρακλής έχει δύσκολο πρόγραμμα, όμως, τελευταία δείχνει μια βελτιωμένη εικόνα, ενώ παρουσιάζει και μαχητικό πνεύμα».

Για την εικόνα του Λεβαδειακού στο παιχνίδι: «Τα έδωσαν όλα όπως κι εμείς και ευτυχώς εμείς ήμασταν οι νικητές στο τέλος».

Για τις πιο πάνω ομάδες: «Η Κέρκυρα είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω μας. Θέλει νίκες για να είναι ήσυχη. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναιτωλικό, ενώ και ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιάζει μια μέτρια εικόνα. Είναι ένα γκρουπ ομάδων που έχουν αυτή την πίεση».

Για την αγωνιστική παρουσία του: «Είμαι καλά, τα πάω καλά και νομίζω ότι φαίνεται και στο γήπεδο αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις